Sıla'nın Beklenen Şarkısı Klipleniyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Türk pop müziğin başarılı söz ve bestecisi Sıla, son albümü Mürekkep ile büyük bir başarı elde etmiş ve yayınlandığı Afitap ve Engerek klipleriyle de oldukça beğeni toplamıştı.

Fakat son ayların en çok dinlenen şarkılarından biri olma özelliğine sahip olan sözü ve müziği kendisine ait Yan Benimle'ye klip çekilmesi için hayranlarından büyük talep vardı ve o beklenen klip için hazırlıklar başladı.

Yan Benimle'nin çekimleri tamamlandıktan sonra klip yayına sunulacak.

Kral TV'deki canlı performansıyla bile 2 milyona yakın izlenme elde eden Sıla, klibiyle de oldukça konuşulacağa benziyor. İşte o şarkı...

Şarkıyı eskisi kadar sık dinlemiyorum artık ama kliplenmesi güzel olur, acele etsin biraz. :D

Şum Sıla ve Gülşen klip konusunda beni ayar ediyorlar :D
Gülşen ve klip deme bana sinirleniyorum. Kadın çıldırttı resmen. Yılın en çok satan albümünü yap, albümden yılın en hit şarkısı çıksın ve sadece 2 (iki, İKİ) klip çek. Akıl alır gibi değil. :(

Gülşen ve klip deme bana sinirleniyorum. Kadın çıldırttı resmen. Yılın en çok satan albümünü yap, albümden yılın en hit şarkısı çıksın ve sadece 2 (iki, İKİ) klip çek. Akıl alır gibi değil. :(

Gülşen klip çekerdi ya hamileydi biliyosun ondan çekemedi snaırım😉

Ben de çok kızdım hatta geçen albümde de çok şarkı güme gitti. Demet gibi ayarsız olsalar keşke :F

ooo süper vlla sılanın tam anlamıyla bir slowunu beğendim bu aylarda güzel gidicektir engeride sevmiştim ama konser görüntüsüyle harcadı kadın şarkıyı :A :A :A
Engerekte fena dinlenmedi yine de 12-13 milyon aralığındaydı en son ki rahat 15 milyon izlenir istenen kitleye gitti o göndermeli bir şarkıydı :A Yan Benimle en az 45 milyon :Aa

Türk pop müziğin başarılı söz ve bestecisi Sıla, son albümü Mürekkep ile büyük bir başarı elde etmiş ve yayınlandığı Afitap ve Engerek klipleriyle de oldukça beğeni toplamıştı.

Fakat son ayların en çok dinlenen şarkılarından biri olma özelliğine sahip olan sözü ve müziği kendisine ait Yan Benimle'ye klip çekilmesi için hayranlarından büyük talep vardı ve o beklenen klip için hazırlıklar başladı.

Yan Benimle'nin çekimleri tamamlandıktan sonra klip yayına sunulacak.

Kral TV'deki canlı performansıyla bile 2 milyona yakın izlenme elde eden Sıla, klibiyle de oldukça konuşulacağa benziyor. İşte o şarkı...

Klipleniyor! :) türkçeni kovalasınlar :)

Engerekte fena dinlenmedi yine de 12-13 milyon aralığındaydı en son ki rahat 15 milyon izlenir istenen kitleye gitti o göndermeli bir şarkıydı :A Yan Benimle en az 45 milyon :Aa
handeyle sıla bence ahrcadılar şarkıları biri gönderme yapacam diye biride demetle aynı gün çıakrıcam diye handede emrine adameyi harcamıstı konser klipleri daha görmeyiz inş :F

yan benimle iyi gitmesi lazım bencede :A

Sonra konuya bakarım gecenin ilerleyen saatlerinde :A

Keşke netdde olsa ama yine vevo sayfasında paylaşır. Albümün en iyisi bence Afitap'ı geçer. :Z

Albümün tek kayda değer parçası. Fakat öyle bir eser ki alayını sırtında taşımaya bedel. Bekliyoruz :)