Sıla'nın Beklenen Şarkısı Klipleniyor!

Gezdim seni sokak sokak.....
Silanin son albumunu tekrar tekrar dinledikten sonra, degeri, inceligi, zarafeti anlaşiyor
Sapi mercan kanli hancher anadan uryan yatirir mermer....

Engerekte fena dinlenmedi yine de 12-13 milyon aralığındaydı en son ki rahat 15 milyon izlenir istenen kitleye gitti o göndermeli bir şarkıydı :A Yan Benimle en az 45 milyon :Aa
birisini daha taniyorum bu sarkiyi cok guzel seslendiriyor. sesi hala kulaklarimda :A

Engerekte fena dinlenmedi yine de 12-13 milyon aralığındaydı en son ki rahat 15 milyon izlenir istenen kitleye gitti o göndermeli bir şarkıydı :A Yan Benimle en az 45 milyon :Aa
Radyo dinlemeyi çok severim her açtığımda en az bir defa Engerek'e denk geliyorum Youtube'yi bilmem ama radyolarda en hit parça Engerek. Bazen benim de dilime dolanıyor. :)

Klipleniyor! :) türkçeni kovalasınlar :)
"Kovalamak" lafını abim de çok kullanır, abi sen misin? Beni mi trolledin 4 senedir acaba. :A

Türk pop müziğin başarılı söz ve bestecisi Sıla, son albümü Mürekkep ile büyük bir başarı elde etmiş ve yayınlandığı Afitap ve Engerek klipleriyle de oldukça beğeni toplamıştı.

Fakat son ayların en çok dinlenen şarkılarından biri olma özelliğine sahip olan sözü ve müziği kendisine ait Yan Benimle'ye klip çekilmesi için hayranlarından büyük talep vardı ve o beklenen klip için hazırlıklar başladı.

Yan Benimle'nin çekimleri tamamlandıktan sonra klip yayına sunulacak.

Kral TV'deki canlı performansıyla bile 2 milyona yakın izlenme elde eden Sıla, klibiyle de oldukça konuşulacağa benziyor. İşte o şarkı...

Çok tatlı bir hanım. :)

Radyo dinlemeyi çok severim her açtığımda en az bir defa Engerek'e denk geliyorum Youtube'yi bilmem ama radyolarda en hit parça Engerek. Bazen benim de dilime dolanıyor. :)

"Kovalamak" lafını abim de çok kullanır, abi sen misin? Beni mi trolledin 4 senedir acaba. :A

bu cümlenin orjinali aslında seni atlar kovalasındı :) ama her duruma uymuyor o cümle o açıdan kovalasınları mecburen ayrı kullanmak zorunda kalıyorum :)

birisini daha taniyorum bu sarkiyi cok guzel seslendiriyor. sesi hala kulaklarimda :A
Güzel sestir o da :A

Aynen YouTube başarısından ziyade radyolar önemli :A

Radyo önemli tabii yakında sizlerle radyo reytinglerini de paylaşacağım. :)

İyi bir şey dedim 40 yerde demişsin. 😱 Benim bu son haftam, o yüzden zirvede tamamlamak istiyorum. :A
yani engel olursam bağışla. ben yazdım bir kere baya ama eğer yazma dersen Yildizlar ve Sarkilarda sessiz seyirci olurum :A
@denizz19