Sıla'dan Yepyeni Şarkı "Boş Ev"

Ne güzel işte :A Dikleştirecek göğsü var Beren ona da sahip değil Kenan bir de kadın diye evde tutuyor :A

Ev değil canım saray :A
Sıla'yı şekilden şekile soktu Ahmet Kural sonra terk etti baktı ne yapsan boş altın semerde vursan yine bu kadın böyle kalacak adam pes etti terk etti:A @mrt-06 @Billy Kane
Ayy dilim açıldı yine:A

Ev değil canım saray :A
Sıla'yı şekilden şekile soktu Ahmet Kural sonra terk etti baktı ne yapsan boş altın semerde vursan yine bu kadın böyle kalacak adam pes etti terk etti:A @mrt-06 @Billy Kane
Ayy dilim açıldı yine:A
Ahmet'in Sılaya gücü yetmedi diye terk etti Sılayı :A Beren tecavüzden alışık sexe ondan hala beraberler :F

Sıla çok güçlü galiba doğru en son vinç geçmişti üstünden şöyle kilolu biri ile beraberdi çok normal Ahmet gibi naif bi insanın mutlu edememesi:A
Kilolu biriyle beraber değildi atma Özgür Mumcu ile beraberlerdi :A Kıvanç ile Kenan ikisi halletse Beren'i yine bana mısın demez :F neyse çok pisleşti konu :A

Afet hoca doğru söylemiyor zaten bi bölümünde işlenmişti sonra öyle kaldı o olay:A
Beren HDP reklamı yaparken Perran anam okul yaptırdı. Olayın özeti bu anam. :A

k_03135414_img20150602wa0026.jpg

Şarkının başlamasını bekledim 10 saat @denizz19 :A

Şarkı Mürekkep albümünü andırıyor. İyi bir aranjeyle daha da güzelleşeceğini düşünüyorum. Beğendim. :D

Şu an dinlemem mümkün değil ama Sıla’m yaptıysa mükemmel olmuştur. :Z Albüm de gelse Eylül gibi artık :D