Ahahah kahkaha attım.Garibim çürüdü hala diyorlar ki dizide oynayacak.
Deniz ile ben darbe yaparsak da seni seks kölesi yapacağız.@denizz19
Dizinin bi bölümünde Kerem Afet hocanın çocuğu çıkıyordu galibaa ooo valla çok çürük bu kadın
Ahahah kahkaha attım.Garibim çürüdü hala diyorlar ki dizide oynayacak.
Deniz ile ben darbe yaparsak da seni seks kölesi yapacağız.@denizz19
En azından Perran flörtleşiyor Beren Bi Kıvanç'ın altına yattı Bi Enginin![]()
Kadın kilo sıkıntısı yaşıyor olabilir neticede orta yaşta bir hanımFlörtleşse öyle şişmez![]()
Nerenle izledin sen diziyi gözünle izlemediğin belli de.Dizinin bi bölümünde Kerem Afet hocanın çocuğu çıkıyordu galibaa ooo valla çok çürük bu kadın![]()
Kadın kilo sıkıntısı yaşıyor olabilir neticede orta yaşta bir hanımAma Beren
![]()
Nerenle izledin sen diziyi gözünle izlemediğin belli de.![]()
Ne güzel işteSıla'ya ne demeli peki en sen göğüs dikleştirmek için bıçak altına yatmış öyle diyorlar@xemrexxx @Billy Kane
Ne güzel işteDikleştirecek göğsü var Beren ona da sahip değil Kenan bir de kadın diye evde tutuyor
![]()
Ahmet'in Sılaya gücü yetmedi diye terk etti SılayıEv değil canım saray
Sıla'yı şekilden şekile soktu Ahmet Kural sonra terk etti baktı ne yapsan boş altın semerde vursan yine bu kadın böyle kalacak adam pes etti terk etti@mrt-06 @Billy Kane
Ayy dilim açıldı yine![]()
Ahmet'in Sılaya gücü yetmedi diye terk etti SılayıBeren tecavüzden alışık sexe ondan hala beraberler
![]()
Kilolu biriyle beraber değildi atma Özgür Mumcu ile beraberlerdiSıla çok güçlü galiba doğru en son vinç geçmişti üstünden şöyle kilolu biri ile beraberdi çok normal Ahmet gibi naif bi insanın mutlu edememesi![]()
Kilolu biriyle beraber değildi atma Özgür Mumcu ile beraberlerdiKıvanç ile Kenan ikisi halletse Beren'i yine bana mısın demez
neyse çok pisleşti konu
![]()
Beren HDP reklamı yaparken Perran anam okul yaptırdı. Olayın özeti bu anam.Afet hoca doğru söylemiyor zaten bi bölümünde işlenmişti sonra öyle kaldı o olay![]()
Beren HDP reklamı yaparken Perran anam okul yaptırdı. Olayın özeti bu anam.
![]()
Konser neticedeŞarkının başlamasını bekledim 10 saat @denizz19
Şarkı Mürekkep albümünü andırıyor. İyi bir aranjeyle daha da güzelleşeceğini düşünüyorum. Beğendim.![]()
Kıskananlar çatlasınYine olmamış, bu kadın ...dan Sonra'dan çok bozdu.![]()