Annen yaşındaki kadına iftira atmaya utanmıyor musun![]()
Allah herkesi öyle anneden korusun
Bir ara en bi çocuk gelmişti ona yazacaktı çok fenafillah bir kadın o
Annen yaşındaki kadına iftira atmaya utanmıyor musun![]()
Namusuyla döver seni Perran AblamAllah herkesi öyle anneden korusun
Bir ara en bi çocuk gelmişti ona yazacaktı çok fenafillah bir kadın o![]()
38 yaşındaAma görüntü daha 30
![]()
Beren'i de gördükYüzü makyaj ile düzeltiyorlar önemli olan ev boş iken kullanılacak uzuvlardam sarkıktır her yeri![]()
Ağzından yine yılanlar çıkıyor, küstah.
Afet hocam laik, cumhuriyet kadınıydı... Beren ise toplumda ahlaksız dizileriyle yuva yıkan, kötü kadın olarak tanındı.![]()
Beren'i de gördük![]()
Bedel ödeyeceksin bu sözlerinden dolayı.Zaten namusluyum diyenden korkacaksın. Pilot bey 1 tekin bey 2 sonra Br ara Müjdat Gezen ile şey yaptı dizinin sonunda keltos geldi ooo avuç avuç baksana
Beren evli yuvasını kurmuş aşk kadını kıskanç çatla![]()
Beren 40tı sanırım yaşını gösteriyorGördük hala taş gibi
Beren hem daha genç Sıla'dan. 35 bile olmadı insan 35'den sonra sarkar![]()
Bedel ödeyeceksin bu sözlerinden dolayı.![]()
Kanka kadın hala güzel adamlar hoşlanıyor yaa Beren sadece Kenan'la evli biri de tecavüz ettiBedel ödeyeceksin bu sözlerinden dolayı.![]()
Aynen gelsin de düşmanlar çatlasın![]()
Beren 40tı sanırım yaşını gösteriyor![]()
Kanka kadın hala güzel adamlar hoşlanıyor yaa Beren sadece Kenan'la evli biri de tecavüz etti![]()
O zaman 40'gösteriyorİftira atma deyyus kadın 33 yaşında daha![]()
Sen dizideki erkekleri söylüyorsun amaLaa dizi ile gerçeği mi karıştıyon![]()
Sen dizideki erkekleri söylüyorsun ama![]()
Ahahah kahkaha attım.Kanka kadın hala güzel adamlar hoşlanıyor yaa Beren sadece Kenan'la evli biri de tecavüz etti![]()
Deniz ile ben darbe yaparsak da seni seks kölesi yapacağız.Darbe dizileri izliyorum uzun zamandır. Darbe yapacağım MS'ye. Nasıl yapıldığı ile ilgili çok bilinçlendim
Senide direk recm cezasına carpacagim![]()
En azından Perran flörtleşiyor Beren Bi Kıvanç'ın altına yattı Bi EngininKenan ile evli niye diyorsun![]()