Köşe yazısı gibi yazmışım uzun uzun, kaptırdım yine kendimi, millet zaten köşe yazısı okumaya üşeniyor, haliyle kaale alan olmaz.Onlar bişey savunmasa da olur be güzelimonlar zaten oksijeni savundu neyin kafası ?
Ben okumaya üşenir gibi oldum
Köşe yazısı gibi yazmışım uzun uzun, kaptırdım yine kendimi, millet zaten köşe yazısı okumaya üşeniyor, haliyle kaale alan olmaz.Onlar bişey savunmasa da olur be güzelimonlar zaten oksijeni savundu neyin kafası ?
neyse suçsuz yere içeri atılanların ahı daha çok çıkacak gibi ileride konuşuruz bunuOnlar bişey savunmasa da olur be güzelimonlar zaten oksijeni savundu neyin kafası ?
YGS de ki paragraflardan daha korkutucu geldi benim gözümeKöşe yazısı gibi yazmışım uzun uzun, kaptırdım yine kendimi, millet zaten köşe yazısı okumaya üşeniyor, haliyle kaale alan olmaz.
Yalnız üslubum akıcı, yabancı kelime yok, haliyle okunabilir düzeyde aslında.YGS de ki paragraflardan daha korkutucu geldi benim gözüme
sırf @denizz19 a inat olsun diye yapıonYenikapı'daki miting Türkiye için çok önemli. Büyük bir birlik ve beraberliğin göstergesidir. Hem AKP, hem CHP, hem de MHP katılacak. Tarihte görebileceğimiz ve belki de bir daha göremeyeceğimiz bir tablo olacak. Ve bu tablo başta FETÖ'ya sonra destekçilerine en son da Batı'ya büyük cevap olacaktır.
Sıla'yı severim de sayarım da ama bu meseleye ''şov'' demesini yanlış buldum, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle herhangi bir şov göreceğimizi düşünmüyorum.
Böylesine yoğun bir gündemde bu açıklamayı yapması talihsiz olmuş ama kötü bir şey dememiş.sırf @denizz19 a inat olsun diye yapıon
Deniz bey ile gece dövüş var anlaşılanYenikapı'daki miting Türkiye için çok önemli. Büyük bir birlik ve beraberliğin göstergesidir. Hem AKP, hem CHP, hem de MHP katılacak. Tarihte görebileceğimiz ve belki de bir daha göremeyeceğimiz bir tablo olacak. Ve bu tablo başta FETÖ'ya sonra destekçilerine en son da Batı'ya büyük cevap olacaktır.
Sıla'yı severim de sayarım da ama bu meseleye ''şov'' demesini yanlış buldum, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle herhangi bir şov göreceğimizi düşünmüyorum.
Niye dövüşelim canım, biz aynı düşüncede değiliz diye birbirimize laf söyleyecek değiliz.Deniz bey ile gece dövüş var anlaşılan
La saftirik niye dövüşelim Yiğit BeyleDeniz bey ile gece dövüş var anlaşılan
Açıklamada bir şey olsa da olmasa da bu dönemde yapılması yanlış yani, yapmamalıydı.La saftirik niye dövüşelim Yiğit BeyleSILA bu açıklamayı böyle bir dönemde keşke yapmasaydı ama yaptığı açıklamada zaten bir şey yok. Zaten bakıldığında Bazı mitinglerin iyice showa kaçtığını görmek mümkün
Önceden de tartışmalarınız olmuştu bu sefer işin bittiNiye dövüşelim canım, biz aynı düşüncede değiliz diye birbirimize laf söyleyecek değiliz.
hadi len ordan özelden kim bilir ne biçim saydırıyonuz birbirinizeLa saftirik niye dövüşelim Yiğit BeyleSILA bu açıklamayı böyle bir dönemde keşke yapmasaydı ama yaptığı açıklamada zaten bir şey yok. Zaten bakıldığında Bazı mitinglerin iyice showa kaçtığını görmek mümkün
O konuda katılıyorum ancak ağızlara alınmayacak hakaretleri de hak etmiyor Sılacığım.Açıklamada bir şey olsa da olmasa da bu dönemde yapılması yanlış yani, yapmamalıydı.
Öyle bir şey olsa özele kalmadan saydırırımÖnceden de tartışmalarınız olmuştu bu sefer işin bittiDeniz bey gözünü morartıcak senin
hadi len ordan özelden kim bilir ne biçim saydırıyonuz birbirinize
oo demek ki öyle bir şey olabilirO konuda katılıyorum ancak ağızlara alınmayacak hakaretleri de hak etmiyor Sılacığım.
Öyle bir şey olsa özele kalmadan saydırırım
Bozamazsın ortamı ben dışarı çıkıyorum :_Aoo demek ki öyle bir şey olabilirevet bekliyoruz saydır
O sinsi gülüşü bu sefer atamadınBozamazsın ortamı ben dışarı çıkıyorum :_A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?