Sıla'dan Çok Konuşulacak 'Demokrasi Mitingi' Açıklaması!

Onlar bişey savunmasa da olur be güzelim :) onlar zaten oksijeni savundu neyin kafası ? :)

Ben okumaya üşenir gibi oldum :D
Köşe yazısı gibi yazmışım uzun uzun, kaptırdım yine kendimi, millet zaten köşe yazısı okumaya üşeniyor, haliyle kaale alan olmaz. :D

Mitinglerin Show olduğunu bazen ben de düşünmüyor değilim aslında. Dikkat edin her parti yine kendini ön plana atarak açılım yapıyorlar. SILA zaten abes bir şey söylememiş kaldı ki zaten darbeyi de desteklemediğinin altını çizmiş. Kafa karıştırmaya gerek yok, kadın fikrini beyan etmiş iyi de etmiş. Darbeyi engellemek için gidilen mitinglere bakalım kaçı gerçekten samimi? Kılıçdaroğlu'nun yaptığı mitinge bir Ak Partilinin gitmemesi, Erdoğan'ın yaptığı mitinge CHPlinin gitmemesi kadar mantıksız zaten. Aslında demokrasi mitinginden çok kendi çıkarlarını sunan mitingler bunlar.

Yenikapı'daki miting Türkiye için çok önemli. Büyük bir birlik ve beraberliğin göstergesidir. Hem AKP, hem CHP, hem de MHP katılacak. Tarihte görebileceğimiz ve belki de bir daha göremeyeceğimiz bir tablo olacak. Ve bu tablo başta FETÖ'ya sonra destekçilerine en son da Batı'ya büyük cevap olacaktır.

Sıla'yı severim de sayarım da ama bu meseleye ''şov'' demesini yanlış buldum, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle herhangi bir şov göreceğimizi düşünmüyorum.

Yenikapı'daki miting Türkiye için çok önemli. Büyük bir birlik ve beraberliğin göstergesidir. Hem AKP, hem CHP, hem de MHP katılacak. Tarihte görebileceğimiz ve belki de bir daha göremeyeceğimiz bir tablo olacak. Ve bu tablo başta FETÖ'ya sonra destekçilerine en son da Batı'ya büyük cevap olacaktır.

Sıla'yı severim de sayarım da ama bu meseleye ''şov'' demesini yanlış buldum, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle herhangi bir şov göreceğimizi düşünmüyorum.
sırf @denizz19 a inat olsun diye yapıon:A

Deniz bey ile gece dövüş var anlaşılan :A :A

La saftirik niye dövüşelim Yiğit Beyle :D SILA bu açıklamayı böyle bir dönemde keşke yapmasaydı ama yaptığı açıklamada zaten bir şey yok. Zaten bakıldığında Bazı mitinglerin iyice showa kaçtığını görmek mümkün :)
Açıklamada bir şey olsa da olmasa da bu dönemde yapılması yanlış yani, yapmamalıydı. :)

Niye dövüşelim canım, biz aynı düşüncede değiliz diye birbirimize laf söyleyecek değiliz. :A
Önceden de tartışmalarınız olmuştu bu sefer işin bitti :A Deniz bey gözünü morartıcak senin :A

La saftirik niye dövüşelim Yiğit Beyle :D SILA bu açıklamayı böyle bir dönemde keşke yapmasaydı ama yaptığı açıklamada zaten bir şey yok. Zaten bakıldığında Bazı mitinglerin iyice showa kaçtığını görmek mümkün :)
hadi len ordan özelden kim bilir ne biçim saydırıyonuz birbirinize :A :A :A

Açıklamada bir şey olsa da olmasa da bu dönemde yapılması yanlış yani, yapmamalıydı. :)
O konuda katılıyorum ancak ağızlara alınmayacak hakaretleri de hak etmiyor Sılacığım. :A

Önceden de tartışmalarınız olmuştu bu sefer işin bitti :A Deniz bey gözünü morartıcak senin :A

hadi len ordan özelden kim bilir ne biçim saydırıyonuz birbirinize :A :A :A
Öyle bir şey olsa özele kalmadan saydırırım :A