Sıla'dan Çok Konuşulacak 'Demokrasi Mitingi' Açıklaması!

Şuan duştan çıktım rahatladım hiç cevap veremem bu upuzun yazıya yarın Lacivert'in 4.bölümünde konuşalım :F
Ayy ne reyting düskünü adamsin :A :A dusta da neler yaptin kim bilir rahatladim diyor birde :F

Sen sakinleştirici hap filan mı kullanıyorsun.(b) Bazı yorumlar var baya sert ama cok tepki göstermemissin.😕 deniz sensin dimi. :F
Sıla'ya edilen laflardan, hakaretlerden bahsediyorsun sanıyorum. O yorumları kaale bile almıyorum ki ben. Bir kere bir kişi hakaret yöntemine geçmişse o insanın seviyesiyle aynı noktaya gelmek yapıma aykırı. SILA kim ki tarzı yorumlara da gelirsek SILA Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından biri, kendi şarkılarını yazan ve söyleyen. Başka da bir şey demem. :) Bizim forumda siyasi düşünce tartışması yapmayalı oldu bayağı. :D

Ayy ne reyting düskünü adamsin :A :A dusta da neler yaptin kim bilir rahatladim diyor birde :F
Düşünmek gerek :A Duşta ne yapılır La kafamı şampuanladım çıktım işte :F Rahatlamak lafını nerelere çekiyor :A

Sana ne laf atacam melun senin icin mi dedim ben böyle düsünen insanlar cok var isteyen istedigini düsünür size ne yani :D ne delil yok be herkesin yaptiklari ortada amerika da dahil cogu ülke darbeye destek cikiyor sen ne diyorsun :D hadi ordan be bu olaylardan önce de o laf deniyordu tek sebepde kendi partilerine oy vermemeleri isteyen istedigine oy verir demokrasi bunu gerektirir ayrica su süphelenmeme olayiyla gelme adamlar her yere yayilmis sen olsan anlayacan sanki onlarin hain oldugunu kolay degil bunlar hata yapmislar simdide düzeltiyorlar bu konuyu gec artik :A
tayyip amca çok fırsat veriyor öyle düşünmek için :D
nerede somut delili göster panpa obamanın ses kaydı mı var :F
o dediğim tek bir örnekti örneklerin hepsini yazsam son 14 yılla ilgili sabaha kadar yazarım :F herkes istediğine oy verir panpa buna bir şey demiyorum haa haydar baş ın en az 5000 tl asgari ücret vaadinden daha mantıksız şeyler diyenlere verirlerse oyu bu sıfatı da alırlar neyse ben dead of summer izlemeye gidiyorum bakalım nasıl bir diziymiş kötü olsa kesin şimdiye @Tolstoyevski ya da @Forumdash överdi :A

Sıla'ya edilen laflardan, hakaretlerden bahsediyorsun sanıyorum. O yorumları kaale bile almıyorum ki ben. Bir kere bir kişi hakaret yöntemine geçmişse o insanın seviyesiyle aynı noktaya gelmek yapıma aykırı. SILA kim ki tarzı yorumlara da gelirsek SILA Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından biri, kendi şarkılarını yazan ve söyleyen. Başka da bir şey demem. :) Bizim forumda siyasi düşünce tartışması yapmayalı oldu bayağı. :D

Düşünmek gerek :A Duşta ne yapılır La kafamı şampuanladım çıktım işte :F Rahatlamak lafını nerelere çekiyor :A
Kuzenin yazıyor bence bu mesajları. :A Ben esip gürleyen denizi istiyorum. :A

o dediğim tek bir örnekti örneklerin hepsini yazsam son 14 yılla ilgili sabaha kadar yazarım :F herkes istediğine oy verir panpa buna bir şey demiyorum haa haydar baş ın en az 5000 tl asgari ücret vaadinden daha mantıksız şeyler diyenlere verirlerse oyu bu sıfatı da alırlar neyse ben dead of summer izlemeye gidiyorum bakalım nasıl bir diziymiş kötü olsa kesin şimdiye @Tolstoyevski ya da @Forumdash överdi :A
Hahaha mantiksiz seyler diyenlere oy verilmez evet ama bu mantiksiz seyleri diyen genelde kilicdaroglu oluyor ve %25 oy aliyor bende o sifati kullanayim mi o insanlar icin asil onlar hakediyor o sifati ama yine de demiyorum herkes istedigini yapar he ak partinin söylediklerinin mantiksiz oldugunu iddia ediyorsan buna daha cok gülerim cünkü adamlar verdikleri vaatleri yapiyorlar yani bu durumda oy vermek de gayet mantikli olur bence neyse bende yatacam zaten yarin lacivert dizisinde devam edelim bu muhabbete :A

Ay bilemeyecem artik sen cektiriyorsun lafi oralara :A
bence o banyodan önce yapmıştır ne yaptıysa baksana sılaya o ka laf geldi ne ka geç cevap verdi :F
Olabilir sinirlerini bosaltmistir o yüzden böyle sakin konusuyor :F

Hahaha mantiksiz seyler diyenlere oy verilmez evet ama bu mantiksiz seyleri diyen genelde kilicdaroglu oluyor ve %25 oy aliyor bende o sifati kullanayim mi o insanlar icin asil onlar hakediyor o sifati ama yine de demiyorum herkes istedigini yapar he ak partinin söylediklerinin mantiksiz oldugunu iddia ediyorsan buna daha cok gülerim cünkü adamlar verdikleri vaatleri yapiyorlar yani bu durumda oy vermek de gayet mantikli olur bence neyse bende yatacam zaten yarin lacivert dizisinde devam edelim bu muhabbete :A

Anket konusu açayım Banyoya girince rahatlıyor musunuz? Diye :F

ne var la bunda trump amcada ön seçimden rakipsiz çıktı amerikan halkının %48inin desteğine sahip son ankete göre çok oy eşittir mantıklı şeyler demek mi oluyor :D valla tayyip amca kendi adına dediği hiçbir vaadi yapmıyor dünya lideriydi BM de boş koltuklara konuştu demokrasi dedi anayasada yazmadığı halde başkan gibi davranıyor bla da bla iyi geceler:D

Ben taktığım insanlara esip gürlerim, kaale almadığım insanlara yorum yapmam ancak olmamış yaparım :A

Ne kadar fantezik insanlarsınız ya yapmadım bir şey banyoda :F
ben zaten banyoda değil öncesinde yaptın dedim :A

ne var la bunda trump amcada ön seçimden rakipsiz çıktı amerikan halkının %48inin desteğine sahip son ankete göre çok oy eşittir mantıklı şeyler demek mi oluyor :D valla tayyip amca kendi adına dediği hiçbir vaadi yapmıyor dünya lideriydi BM de boş koltuklara konuştu demokrasi dedi anayasada yazmadığı halde başkan gibi davranıyor bla da bla iyi geceler:D

Hahaha namıssızz :F

Böggg:X

nasıl bilemeyiz aç oku halil inalcık ın ilber ortaylının kitaplarını da gör :D
sonrada görmelere aman sonradan türklere demiş o lafı zaten bnm dediğim o %65 de o kesim şimdi sayıları artmış ne yazık ki :D

NEYSE BU KONUDAN SOnra yarın Tuba hazalı geçince forumdaki tubişçileri banlatma şansım arttı @denizz19 sinirle hiçbirine acımaz arada aydirik yapımcı @Forumdash ı da yok etse iyi olur :A @Harunnn60 @cookies @eskici @Çiğdem- @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 51344
Beni niye yok ediyormuş?(b)

14 yıldır verdikleri her vaadi gerçekleştirdiler :A Fazla uzağa gitme 1 Kasım seçim vaatlerine bak :A

birde hakaret etmeden konuşmayı öğrenebilsek insanlar nekadar kolay hakaret edebiliyor en yakın dostlarına bile zaten bu erkeklerin birbiriyle ana avrat konuşmalarıda özetliyor yani forumu kast etmeden genel konuşuyorum evet sıla böyle bir günde bu açıklama yapmamalıydı hata yaptı hatta şow diyerek ayıp etti ama eleştiri bu şekilde olmalı bu şekilde eleştiri yapınca kimse kimseyi dövmüyor merak etmeyin yani hakaret ederek eleştiri yapıncada kimse kimseye madalya takmıyor onur ödülü falan alınıyor sanıyorsalar öyle birşey yok :F :F :F

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya cok oy esittir mantik degil ama sen söyle dedin mantiksiz seyler yani bundan kastin imkansiz seylerdi hatta haydar bas örnegini verdin yani olmayacak seyler söyleyenlere oy veren insanlara aptal sifati kullanilabilir dedin bende diyorum ki ak parti bugüne kadar verdigi tüm vaatleri yapti yani demek ki imkansiz vaatler vermiyorlarmis ve dediklerini yapiyorlarmis bu durumda insanlarin bu partiye oy vermesi cok normal ve o insanlar icin aptal sifati kullanilamaz bu sifati kullanan asil aptal olan kisidir yani insanlar sorunu kendi partilerine oy vermeyen kisilerde arayip onlara aptal demek yerine sorunu kendi partilerinde arasalar hicbir sorun kalmayacak ortada :D neyse bu konuyu @Maskeli Fedai anlatsin sana ben senle ugrasamayam simdi :A

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya cok oy esittir mantik degil ama sen söyle dedin mantiksiz seyler yani bundan kastin imkansiz seylerdi hatta haydar bas örnegini verdin yani olmayacak seyler söyleyenlere oy veren insanlara aptal sifati kullanilabilir dedin bende diyorum ki ak parti bugüne kadar verdigi tüm vaatleri yapti yani demek ki imkansiz vaatler vermiyorlarmis ve dediklerini yapiyorlarmis bu durumda insanlarin bu partiye oy vermesi cok normal ve o insanlar icin aptal sifati kullanilamaz bu sifati kullanan asil aptal olan kisidir yani insanlar sorunu kendi partilerine oy vermeyen kisilerde arayip onlara aptal demek yerine sorunu kendi partilerinde arasalar hicbir sorun kalmayacak ortada :D neyse bu konuyu @Maskeli Fedai anlatsin sana ben senle ugrasamayam simdi :A
hoşt bir kere maskeli örneği verilenher mesajgeçersizdir turabicilerin oy kullanmasıbile yasaklanmalı bence:A