Sıla Yepyeni Albümüyle Geliyor!

Bekliyoruz bakalım yine iyi bir iş çıkacağına şüphemiz yok. :)

Sıla başarısız demiyorum ama bu forumda çok çok abartılmış
Forumda kimsenin abarttığı yok ben abartıyorum ve evet abartılmayacak gibi değil Sıla. Bunu hakeden nadir sanatçılardan 😉 Beğenmiyorsan şarkıyı beğenmedim diyerek yorum yapabilirsin :)

Melodi harika, sarki tutacak gibi duruyor :D
Bu şarkı albümde yok yalnız :F Kandırma klibi bu :D Ama yine de tutar :F

Abi çok iyi yaa. :D

Harika olmuş. Yalnız şakaya vurmasa ciddi olarak söylese yine tutardı. Sıla ne yapsa dinlenir zaten. :D
Ben çok beğendim bunu da keşke albüme koysa süper ötesi, :D

Forumda kimsenin abarttığı yok ben abartıyorum ve evet abartılmayacak gibi değil Sıla. Bunu hakeden nadir sanatçılardan 😉 Beğenmiyorsan şarkıyı beğenmedim diyerek yorum yapabilirsin :)
1. nasıl yorum yapacağımı sana mı sormam gerekiyordu yorum yazmadan önce
2. ben sıla kötü sanatçı yada ona karşı kötü bir yorum yapmıyorum sadece bana göre çok ama çok abartılıyor dedim
3.bir daha bana böyle şunu yazabilirsin bunu yapabilirsin gibi yorumlar yazarsan tabi ki yapabilirsin de ama cevabım sert olur

1. nasıl yorum yapacağımı sana mı sormam gerekiyordu yorum yazmadan önce
2. ben sıla kötü sanatçı yada ona karşı kötü bir yorum yapmıyorum sadece bana göre çok ama çok abartılıyor dedim
3.bir daha bana böyle şunu yazabilirsin bunu yapabilirsin gibi yorumlar yazarsan tabi ki yapabilirsin de ama cevabım sert olur
:) Bu sayfayı gerginleştirmeye gerek yok. Zaten seninle diyaloğum yok he kötü bir şey de söylemedim sadece bu şekilde yapabilirsin dedim neyse sıkıntı yok. 😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,355
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06