Ben şimdiden gardımı aldım Sıla'ya karşıForuma girebiliyor muyum ki, daha yeni gördüm.![]()
Sıla saçını mı kestirmiş?Ben şimdiden gardımı aldım Sıla'ya karşı![]()
Aynen aynen melodi falan süper dilerim bu şarkının aynısıdır yeni şarkısı.Ahahaha süper olmuşHele nakaratta koparmiş
2.kereyi dinliyorum yazarken
Bu şarkı tutar
![]()
Forumda kimsenin abarttığı yok ben abartıyorum ve evet abartılmayacak gibi değil Sıla. Bunu hakeden nadir sanatçılardan 😉 Beğenmiyorsan şarkıyı beğenmedim diyerek yorum yapabilirsinSıla başarısız demiyorum ama bu forumda çok çok abartılmış
Bu şarkı albümde yok yalnızMelodi harika, sarki tutacak gibi duruyor![]()
Ben çok beğendim bunu da keşke albüme koysa süper ötesi,Abi çok iyi yaa.
Harika olmuş. Yalnız şakaya vurmasa ciddi olarak söylese yine tutardı. Sıla ne yapsa dinlenir zaten.![]()
1. nasıl yorum yapacağımı sana mı sormam gerekiyordu yorum yazmadan önceForumda kimsenin abarttığı yok ben abartıyorum ve evet abartılmayacak gibi değil Sıla. Bunu hakeden nadir sanatçılardan 😉 Beğenmiyorsan şarkıyı beğenmedim diyerek yorum yapabilirsin![]()
1. nasıl yorum yapacağımı sana mı sormam gerekiyordu yorum yazmadan önce
2. ben sıla kötü sanatçı yada ona karşı kötü bir yorum yapmıyorum sadece bana göre çok ama çok abartılıyor dedim
3.bir daha bana böyle şunu yazabilirsin bunu yapabilirsin gibi yorumlar yazarsan tabi ki yapabilirsin de ama cevabım sert olur
Sıla bomba gibi geliyorRadyocuları kandırmak için bu klibi ve şarkıyı yayınlamış
Ben de çok beğendimAhahaÇok iyi.
![]()