Sıla Yepyeni Albümüyle Geliyor!

Albümü dinledim. Kısaca her şarkıyı yorumlayayım.

Reverans: Müzik çok iyi, sözler daha iyi olabilirdi. 8/10

Saki: Vur Kadehi Ustam 2. Bence de ilk versiyon daha iyiydi ama çok fark yok. 10/10
"Ah be hiç haberin yok, eş dost biz gama düşeceğiz, sen durma koy saki içeceğiz." -aslında -ceğiz demiyor gibi -cez diyor.
-

Sevgili Kayıbım: 2. dinleyişimde çok beğendim şarkıyı. 9/10

Yeter: Hoş bir şarkı, dinledikçe daha çok beğenirim. Şu anlık favorim değil. 7,5/10

Doldur: Sıla alkol bağımlısı mı acaba?
Güzel bir şarkı, ezberlemeye başladım bile.
"Bitti mi ARZU?
" 9/10

Hediye: Bu şarkı da tutulur. Din gel diyecek bir sevgilim olmadığımdan, kendimle özdeşleştirecek bir şey bulamadım.
9/10

Yabancı: Dinledikçe daha çok seveceğimden emin olduğum bir şarkı. Beğendim. 9/10

Merhabalar: Sıcak bir şarkı olmuş. İdare eder. 7,5/10

Tamam Mıyız?: Zaten önceden çok dinlediğim bir şarkıydı. 8/10

Genel olarak albüm güzel olmuş. Ancak kesinlikle çıkış şarkısı Vaziyetler değil.

Bence Yeter şarkısında hemfikir değiliz. Dinle bence seversin. Vaziyetler tam çıkış parçası emin ol göreceksin.

Benim için çıkış parçası değil ama hit olarak düşünürsek çıkış parçası olması doğru.
Ilk şarkının hit olması her zaman avantajdır. Yoksa albüm etkisi artmaz. Böyle albüme olan talep artıyor. Ama Yeter şarkısını birkaç kere dinle bence beğeneceksin eminim
Yabancı benim en favorim oldu bu arada Slow olarak

Yabancı'yı seveceğim gibi zaten. Yeter'i de sevebilirim, sadece ilk dinleyişte geride kaldı. Ama dinleyeceğim bir çok kez daha.

Sila nin sesi huzur verici

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

albumu butun olarak çok begendim, album puani 7.5
yabanci: 10
vaziyetler: 2
yeter: 9
reverans: 10
sevgili kaybim: 9
merhabalar: 8
doldur: 4
hediye: 10 (inşallah şarkisi tadinda)
saki: 5 (eşref vakti bambaşkaydi)
tamam miyiz: 10
yabanci(beduk versiyon): 5
NOTE:
1- efe bahadir genel olarak ayni melodiler/sound da, sila ve ozan çolakoglu buluştugu album nasil bir şaheser olurdu.
2- sozler yine farkli/degişik/edebi dil le yazilmiş cumleler ,sila yine harikalar yaratmiş.
3- albumun ilk MV şarkisi yanlişti, hatta albumdan beklentim azalmişti.
4- onceki albumu gore daha iddiali/başarili buldum.
5- albumun tek sorunu yine benzer sound, efe bahadir bu sorunda buyuk rolu var.