Şarkı kaldırılmışalbumu dinlerim bu hafta şarkıyı atma ben kendim bulucam hangi şarkıyı tavsiye ettiğini
![]()
ben buldum buldum forumdash boşuna arama
Şarkı kaldırılmışalbumu dinlerim bu hafta şarkıyı atma ben kendim bulucam hangi şarkıyı tavsiye ettiğini
![]()
ahahahaah Allah iyiliğini versin emiben buldum buldum forumdash boşuna arama)
ahahahaah Allah iyiliğini versin emiMüzike de el attın çiğir açtin resmen
![]()
AMa @destere videodaki resim gibi halleri yok galiba![]()
Sıla sayfamı sexileştirdinAllah boş duranı sevmezmiş elimizden geleni yapıyoruz maksat @denizz19 arkadaşımıza yardımımız dokunsun![]()
Aynen heycandan titreyerek açtimilk sahne +16 ama devamı +7 gibi bende hayal kırıklığına uğradım)
Bence Yeter şarkısında hemfikir değiliz. Dinle bence seversin. Vaziyetler tam çıkış parçası emin ol göreceksin.Albümü dinledim. Kısaca her şarkıyı yorumlayayım.
Reverans: Müzik çok iyi, sözler daha iyi olabilirdi. 8/10
Saki: Vur Kadehi Ustam 2. Bence de ilk versiyon daha iyiydi ama çok fark yok. 10/10
"Ah be hiç haberin yok, eş dost biz gama düşeceğiz, sen durma koy saki içeceğiz." -aslında -ceğiz demiyor gibi -cez diyor.-
Sevgili Kayıbım: 2. dinleyişimde çok beğendim şarkıyı. 9/10
Yeter: Hoş bir şarkı, dinledikçe daha çok beğenirim. Şu anlık favorim değil. 7,5/10
Doldur: Sıla alkol bağımlısı mı acaba?Güzel bir şarkı, ezberlemeye başladım bile.
"Bitti mi ARZU?
" 9/10
Hediye: Bu şarkı da tutulur. Din gel diyecek bir sevgilim olmadığımdan, kendimle özdeşleştirecek bir şey bulamadım.![]()
9/10
Yabancı: Dinledikçe daha çok seveceğimden emin olduğum bir şarkı. Beğendim. 9/10
Merhabalar: Sıcak bir şarkı olmuş. İdare eder. 7,5/10
Tamam Mıyız?: Zaten önceden çok dinlediğim bir şarkıydı. 8/10
Genel olarak albüm güzel olmuş. Ancak kesinlikle çıkış şarkısı Vaziyetler değil.
Bence Yeter şarkısında hemfikir değiliz. Dinle bence seversin. Vaziyetler tam çıkış parçası emin ol göreceksin.![]()
Ilk şarkının hit olması her zaman avantajdır. Yoksa albüm etkisi artmaz. Böyle albüme olan talep artıyor. Ama Yeter şarkısını birkaç kere dinle bence beğeneceksin eminimBenim için çıkış parçası değil ama hit olarak düşünürsek çıkış parçası olması doğru.![]()
Ilk şarkının hit olması her zaman avantajdır. Yoksa albüm etkisi artmaz. Böyle albüme olan talep artıyor. Ama Yeter şarkısını birkaç kere dinle bence beğeneceksin eminimYabancı benim en favorim oldu bu arada Slow olarak
![]()
Yeter BerkanYabancı'yı seveceğim gibi zaten. Yeter'i de sevebilirim, sadece ilk dinleyişte geride kaldı. Ama dinleyeceğim bir çok kez daha.![]()
Ne ağası, o saatte işten çıkıyodum.Git ağamızı izle![]()
Çok iyi bölümdüNe ağası, o saatte işten çıkıyodum.![]()
Belli zaten, o kadar vasat bi reklam düzenine oranlarını yükseltmiş.Çok iyi bölümdü![]()
Zaten ben sırf onun için izliyorumBelli zaten, o kadar vasat bi reklam düzenine oranlarını yükseltmiş.
Bu arada osmanın performansı nasıl? Beğeniyonusun ?![]()