Sıla Yepyeni Albümüyle Geliyor!

Albümü dinledim. Kısaca her şarkıyı yorumlayayım.

Reverans: Müzik çok iyi, sözler daha iyi olabilirdi. 8/10

Saki: Vur Kadehi Ustam 2. Bence de ilk versiyon daha iyiydi ama çok fark yok. 10/10
"Ah be hiç haberin yok, eş dost biz gama düşeceğiz, sen durma koy saki içeceğiz." -aslında -ceğiz demiyor gibi -cez diyor. (b)-

Sevgili Kayıbım: 2. dinleyişimde çok beğendim şarkıyı. 9/10

Yeter: Hoş bir şarkı, dinledikçe daha çok beğenirim. Şu anlık favorim değil. 7,5/10

Doldur: Sıla alkol bağımlısı mı acaba? :D Güzel bir şarkı, ezberlemeye başladım bile. :D "Bitti mi ARZU? :F" 9/10

Hediye: Bu şarkı da tutulur. Din gel diyecek bir sevgilim olmadığımdan, kendimle özdeşleştirecek bir şey bulamadım. :D :( 9/10

Yabancı: Dinledikçe daha çok seveceğimden emin olduğum bir şarkı. Beğendim. 9/10

Merhabalar: Sıcak bir şarkı olmuş. İdare eder. 7,5/10

Tamam Mıyız?: Zaten önceden çok dinlediğim bir şarkıydı. 8/10

Genel olarak albüm güzel olmuş. Ancak kesinlikle çıkış şarkısı Vaziyetler değil.

Albümü dinledim. Kısaca her şarkıyı yorumlayayım.

Reverans: Müzik çok iyi, sözler daha iyi olabilirdi. 8/10

Saki: Vur Kadehi Ustam 2. Bence de ilk versiyon daha iyiydi ama çok fark yok. 10/10
"Ah be hiç haberin yok, eş dost biz gama düşeceğiz, sen durma koy saki içeceğiz." -aslında -ceğiz demiyor gibi -cez diyor. (b)-

Sevgili Kayıbım: 2. dinleyişimde çok beğendim şarkıyı. 9/10

Yeter: Hoş bir şarkı, dinledikçe daha çok beğenirim. Şu anlık favorim değil. 7,5/10

Doldur: Sıla alkol bağımlısı mı acaba? :D Güzel bir şarkı, ezberlemeye başladım bile. :D "Bitti mi ARZU? :F" 9/10

Hediye: Bu şarkı da tutulur. Din gel diyecek bir sevgilim olmadığımdan, kendimle özdeşleştirecek bir şey bulamadım. :D :( 9/10

Yabancı: Dinledikçe daha çok seveceğimden emin olduğum bir şarkı. Beğendim. 9/10

Merhabalar: Sıcak bir şarkı olmuş. İdare eder. 7,5/10

Tamam Mıyız?: Zaten önceden çok dinlediğim bir şarkıydı. 8/10

Genel olarak albüm güzel olmuş. Ancak kesinlikle çıkış şarkısı Vaziyetler değil.
Bence Yeter şarkısında hemfikir değiliz. Dinle bence seversin. Vaziyetler tam çıkış parçası emin ol göreceksin. :)

Benim için çıkış parçası değil ama hit olarak düşünürsek çıkış parçası olması doğru. :)
Ilk şarkının hit olması her zaman avantajdır. Yoksa albüm etkisi artmaz. Böyle albüme olan talep artıyor. Ama Yeter şarkısını birkaç kere dinle bence beğeneceksin eminim :) Yabancı benim en favorim oldu bu arada Slow olarak :)

Ilk şarkının hit olması her zaman avantajdır. Yoksa albüm etkisi artmaz. Böyle albüme olan talep artıyor. Ama Yeter şarkısını birkaç kere dinle bence beğeneceksin eminim :) Yabancı benim en favorim oldu bu arada Slow olarak :)

Yabancı'yı seveceğim gibi zaten. Yeter'i de sevebilirim, sadece ilk dinleyişte geride kaldı. Ama dinleyeceğim bir çok kez daha. :D

Sila nin sesi huzur verici :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

albumu butun olarak çok begendim, album puani 7.5
yabanci: 10
vaziyetler: 2
yeter: 9
reverans: 10
sevgili kaybim: 9
merhabalar: 8
doldur: 4
hediye: 10 (inşallah şarkisi tadinda)
saki: 5 (eşref vakti bambaşkaydi)
tamam miyiz: 10
yabanci(beduk versiyon): 5
NOTE:
1- efe bahadir genel olarak ayni melodiler/sound da, sila ve ozan çolakoglu buluştugu album nasil bir şaheser olurdu.
2- sozler yine farkli/degişik/edebi dil le yazilmiş cumleler ,sila yine harikalar yaratmiş.
3- albumun ilk MV şarkisi yanlişti, hatta albumdan beklentim azalmişti.
4- onceki albumu gore daha iddiali/başarili buldum.
5- albumun tek sorunu yine benzer sound, efe bahadir bu sorunda buyuk rolu var.