Sıla ~ Yeni Ay (2014) Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

Yabancı-güzel parça
Vaziyetler-harika(en beğendiklerimden)
Reverans-idare eder
Doldur-harika (en beğendiklerimden)
tamam mıyız(süper)
Merhabalar-idare eder

diğerlerine henüz bakamadım... en kısa zamanda bakacağım...

Tahmin ettim herkesin beğenmesini beklemiyorum zaten
ama hediye benim en favorilerimden biri

wayy wayy wayy bende saki yi çok beğendimm
favorim bunu yapabilirim....

Sevgili kaybım şarkısı beni açmadı ama idare eder kötü diyemem....

yeter şarkısını beğenmedim idarede etmez....

Son düzenleme:
wayy wayy wayy bende saki yi çok beğendimm
favorim bunu yapabilirim....

Sevgili kaybım şarkısı beni açmadı ama idare eder kötü diyemem....
Sıla şarkıları herkese hitap eder ama herkesin anlamasını beklemeyiz, işte Sıla'yı kendisi yapan da bu. Yanlış anlama anlamamaktan kastım öyle bir şey değil

Sıla şarkıları herkese hitap eder ama herkesin anlamasını beklemeyiz, işte Sıla'yı kendisi yapan da bu. Yanlış anlama anlamamaktan kastım öyle bir şey değil

en beğendiğim saki tamamıyız vaziyetler doldur
D hepsi bitti sanırım...

Tamam yorumlarını beğenerek takip ediyorum bekliyorum
Yok beğenmedim vaziyettleri. sözlerin anlamı yok. eski kasetlerinde sözler daha anlamliydi gittikçe anlamı yitiriyor. müzik idare eder ergenler dinler işte en fazla))

dolduru seçerek tam vuruş yapmışız hoş bir şarkı

Yok beğenmedim vaziyettleri. sözlerin anlamı yok. eski kasetlerinde sözler daha anlamliydi gittikçe anlamı yitiriyor. müzik idare eder ergenler dinler işte en fazla))

En kötüsünden başlamışsın.
Saki, Sevgili Kaybım,Yabancı'yı dinle. Söz olarak en sevdiklerim. Merhabalar'ı da sevebilirsin.

Vaziyetler yorumu için teşekkürler, diğer şarkıları da dinledikten sonra yorum istiyorum olur mu? Bir de en beğendiğin şarkıyı albümde

en beğendiğim saki tamamıyız vaziyetler doldur
D hepsi bitti sanırım...
Yabancı, Yeter ve Sevgili Kaybım

En kötüsünden başlamışsın.
Saki, Sevgili Kaybım,Yabancı'yı dinle. Söz olarak en sevdiklerim. Merhabalar'ı da sevebilirsin.
youtube o vardı deniz dinle dedi ondan dinledim. albümü dinleyip sonra yorumlarim

Vaziyetler yorumu için teşekkürler, diğer şarkıları da dinledikten sonra yorum istiyorum olur mu? Bir de en beğendiğin
tamam indirmek farz oldu)) normalde silayi severim ama hala Sevişmeden uyumayalimin albümü üstüne çıkamadı