Sıla ~ Yeni Ay (2014) Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,307
Puanı
1,060
Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından biri olan ve yazdığı şarkılar, yaptığı bestelerle de adından sıkça söz ettirmeyi başaran Sıla yepyeni albümü ''Yeni Ay'' ile bomba gibi bir giriş yaptı müzik listelerine. Bu albümün çıkış parçası ise ''Vaziyetler'' oldu. Ve ilk klip de bu şarkıya çekildi.

Sevilen şarkıcının albüm kapağı ise şu şekilde resmedildi.

a2b2689728723c8f5fbe2d7c08f6dceb.jpg

Albümde toplam 10 şarkı yer alıyor ve bu şarkıların iki tanesi ki bunlar Saki ve Tamam mıyız? daha önce de albüm dışında seslendirilmiş şarkılar.

Sevilen sanatçı aynı zamanda şarkıların demo versiyonlarını da ayrı bir CD içerisinde sevenleriyle paylaştı. Albümde yer alan şarkıları ise ayrıntısıyla görelim.

c9e9f4d885b606dfc61c9c7c5bf49831.jpg

Albümde yer alan şarkıların tümünün sözleri Sıla imzalı. Ayrıca Yabancı, Reverans ve Hediye şarkılarının düzenlemesi ise ilk kez İskender Paydaş'a ait.

Yepyeni albüm ile ilgili yorum,düşünce ve eleştirilerinizi bekliyoruz.

oclgOCZrcFUlfs4FJdrRRp6I.jpg

Albüm kapağını ilk ben kaptım. :oley::D

Saki, Doldur, Yabancı, Hediye, Sevgili Kayıbım şarkıları çok iyi. Reverans'ı bir dinleyince bir kez daha dinleyesi geliyor insanın. Genel olarak iyi bir albüm olmuş, ben beğendim. Dinledikçe, ezberledikçe daha da güzelleşecektir.

Sanırım 2-3 kere dinledim her şarkıyı. Albüm iyi genel olarak ama "işte bu şarkı benim şarkım" diyebileceğim şekilde öne çıkan bir şarkı yok şimdilik.

"Doldur" şimdilik en sevdiğim yeni.

"Sevgili Kaybım" farklı olmuş diğer şarkılarına göre ama şimdilik çok sevdim diyemem. :)

"Vaziyetler"den sonra en sevdiğim "Saki". Orijinal kayıtla dinlyince çok daha iyi oldu "Saki" :)

Sanırım 2-3 kere dinledim her şarkıyı. Albüm iyi genel olarak ama "işte bu şarkı benim şarkım" diyebileceğim şekilde öne çıkan bir şarkı yok şimdilik.

"Doldur" şimdilik en sevdiğim yeni.

"Sevgili Kaybım" farklı olmuş diğer şarkılarına göre ama şimdilik çok sevdim diyemem. :)

"Vaziyetler"den sonra en sevdiğim "Saki". Orijinal kayıtla dinlyince çok daha iyi oldu "Saki" :)
😱 Dinlemeye devam et yahu bu albüm çok sağlam olmuş nasıl beğenmedin :D Yabancı ve Hediye şarkıları harika. Reverans desen süper :)

😱 Dinlemeye devam et yahu bu albüm çok sağlam olmuş nasıl beğenmedin :D Yabancı ve Hediye şarkıları harika. Reverans desen süper :)
Beğenmedim demedim muhtemelen çoğu şarkıyı seveceğim biraz daha dinledikten sonra. Vaveyla'dan daha iyi ama Konuşmadığımız Şeyler Var'dan daha kötü gibi. (Zaten o albüm seviyesinde albüm çok nadir gelir. :))

Beğenmedim demedim muhtemelen çoğu şarkıyı seveceğim biraz daha dinledikten sonra. Vaveyla'dan daha iyi ama Konuşmadığımız Şeyler Var'dan daha kötü gibi. (Zaten o albüm seviyesinde albüm çok nadir gelir. :))
Bence Konuşmadığımız Şeyler Var albümünden daha iyi gidecek bu albümle. Çünkü müzikler bu albümde süper. Ayrıca tarz çok iyi bu albümde :)

Bu alana bir cevap yazın...