batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,281
- Puanı
- 1,061
Elde kalmış derken
Ben de inanmam öyle safsatalara zaten kim çıkarıyo böyle saçma saçak batıl batıl mottolarıYok ya efkârlı olmak bazeniyidir aslında ayrıca bu batıl inanç tüm yılın öyle efkârlı olmaz![]()
Hani böyle marketlerde elde kalan ürünleri seri sonu diye indirimli satarlar ya öyle olmuş işteElde kalmış derken![]()
Ne alaka?Hani böyle marketlerde elde kalan ürünleri seri sonu diye indirimli satarlar ya öyle olmuş işte![]()
![]()
Ben Sıla'yı Star'da beklerdim kardeş kanalda pek olmamış, sanki böyle açıkta kalmasın diye Kral Pop'a almışlarNe alaka?
Kral TV ne zamandır reyting yarışında![]()
Reytinglerde demedim dikkat edersen reytingler dedim orda bir kinaye var anlayana yoksa bende biliyorum kral tv nin bu platformda olmadiginiKral TV ne zamandır reyting yarışında![]()
Kral TV müzik kanalı elbette müzik kanalında yer alacak Sıla çünkü o kaliteli bir isim.Ben Sıla'yı Star'da beklerdim kardeş kanalda pek olmamış, sanki böyle açıkta kalmasın diye Kral Pop'a almışlar![]()
Sıla'ya mı laf attın yani bunu mu anlayayım .ssReytinglerde demedim dikkat edersen reytingler dedim orda bir kinaye var anlayana yoksa bende biliyorum kral tv nin bu platformda olmadigini![]()
Kral TV müzik kanalı elbette müzik kanalında yer alacak Sıla çünkü o kaliteli bir isim.
Sıla'ya mı laf attın yani bunu mu anlayayım .ss