Doğru, sol anahtarını görsem acaba siyasi bir mesaj mı diye düşünürümAaaa @Doğu çok ince yapılı bir insan öyle deme.
La @DarkLeqenD yarın LYS yok mu ne buralarda sürtüyon hala.
Doğru, sol anahtarını görsem acaba siyasi bir mesaj mı diye düşünürümAaaa @Doğu çok ince yapılı bir insan öyle deme.
La @DarkLeqenD yarın LYS yok mu ne buralarda sürtüyon hala.
Cumhuriyet dönemini ezberletirdim sana ama hiç çalışma isteği göremedim sende maalesef.Aslında bir tane yazar ezberlesem kar son gün.
O kimki CD'sini alacağım? Gidip Ajdar dinlerim daha iyi [emoji1] her şey bir tarafa telefonumda 4-5 tane parçası vardır ve dinliyorum ama müziğini seviyor olmam kadını seviyorum anlamına gelmiyor. Üstelik CD'ye para vermek benlik işler değil.Ne dedin ki doğru olsunSiz gidin Sıla CD'lerini alın parayla ve kırın
Şu siyaseti azaltsan çok ponçik bir insansın aslında.Doğru, sol anahtarını görsem acaba siyasi bir mesaj mı diye düşünürümAncak iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum. Dinlediğim müzik türü çok geniş bir yelpazede. Hakan Taşıyan'dan Tchaikovsky'e her türden sanatçıyı dinlerim
Malesef bende üzülüyorum bu halime.Cumhuriyet dönemini ezberletirdim sana ama hiç çalışma isteği göremedim sende maalesef.
Hande small sıla xlarge diyorsan kabulum. Müzikalite olarak diyorsan Hande gibi yaptiği müzikten sıkılsın türünü değiştirsin gerçek kâpasiteyi görelimÇekemiyorsun tabi Sılayı Hande'den 3 gömlek üstte diye
Orada bir ironi vardı ama anlamadın. Hani darbe zamanı sözleri sonrası CD'sini satın alıp kırmışlardı bazı kitleler sanki ona zarar veriyorlar gibiO kimki CD'sini alacağım? Gidip Ajdar dinlerim daha iyi [emoji1] her şey bir tarafa telefonumda 4-5 tane parçası vardır ve dinliyorum ama müziğini seviyor olmam kadını seviyorum anlamına gelmiyor. Üstelik CD'ye para vermek benlik işler değil.
Allah tez zamanda ıslah etsin seni.Malesef bende üzülüyorum bu halime.
Sıla'nın birden çok tarzı var zaten. Sanat müziği de söylüyor hadi çıksın Hande söyleşin bakalımHande small sıla xlarge diyorsan kabulum. Müzikalite olarak diyorsan Hande gibi yaptiği müzikten sıkılsın türünü değiştirsin gerçek kâpasiteyi görelimSezen Aksunun açtiği yol pop-arabesk yolunda ne kadar yürüyecek
Olamaz olabilemez
Ponçik ne ulan.
Amin.Allah tez zamanda ıslah etsin seni.
Evet fark ettim o kadar müsait konu varken sadece küçük yorumlar yapıp çıkıyorsun.Olamaz olabilemezSiyaset ve kaostan besleniyorum bununla hayata tutunuyorum
@Tolstoyevski olmayınca siyaset yapasım da yok forum çocuk parkı gibi oldu ...Survivor-yarışma-haxball-dizi-Survivor-yarışma-haxball-dizi.....
Zuhal Topal - Hanife'den ağzıma yapıştı.Ponçik ne ulan.TDKya yazdım hiçbirşey çıkmadı.
Amin.
Orada bir ironi vardı ama anlamadın. Hani darbe zamanı sözleri sonrası CD'sini satın alıp kırmışlardı bazı kitleler sanki ona zarar veriyorlar gibiÖzel olmazsa hangi şarkılar sorabilir miyim merak ettim
Ne saçma örnek buSıla'nın birden çok tarzı var zaten. Sanat müziği de söylüyor hadi çıksın Hande söyleşin bakalım
Güzel şarkılar zevkli insansın vesselamBizimkiler öyle şeyler yapmaz [emoji4]
Özel olur mu hiç [emoji4] Reverans, Vaziyetler, bir tanede Acısa da öldürmez var ama telefona Sibel Can diye kayıtlı herhalde o da Sıla'nın olmalı emin değilim. Arkadaş atmıştı bana. Tabi şarkılar biraz eski, 2 yıldır hiç müzik indirmedim [emoji4]
Yahu elektro diye bir müzik türü yok o sadece makine seslerinin altına sığınmaktır başka bir şey değilNe saçma örnek busıla zaten yavaş şarkı söylüyor. Tsm de sanki eller havaya tarzı şarkı var. Ben dedim mi sana sıla elektro yapsınTsm söylesin diyorsun keşke benim isteğimle olsaydı da yeniden elektroya döndürürdüm.
Zevksizin önde gidenisin.Bizimkiler öyle şeyler yapmaz [emoji4]
Özel olur mu hiç [emoji4] Reverans, Vaziyetler, bir tanede Acısa da öldürmez var ama telefona Sibel Can diye kayıtlı herhalde o da Sıla'nın olmalı emin değilim. Arkadaş atmıştı bana. Tabi şarkılar biraz eski, 2 yıldır hiç müzik indirmedim [emoji4]
Dünya müzik piyasası bu "türle" yürüyor. Hande'nin sesine de mi laf atıyon? ÇarpilacanGüzel şarkılar zevkli insansın vesselamEğer benim tercihlerimi göz ardı etmiyorsan Saki şarkısını da dinlersen çok seversingerçi içicez falan diyor sen şimdi beğenmezsin
Yahu elektro diye bir müzik türü yok o sadece makine seslerinin altına sığınmaktır başka bir şey değil
Yok Handeyi severim yanlış anlaşılmasınDünya müzik piyasası bu "türle" yürüyor. Hande'nin sesine de mi laf atıyon? Çarpilacan
Bence hande daha iyi.Yok Handeyi severim yanlış anlaşılmasınAma Sıla'dan daha iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?