Sıla Rekor Ücreti Reddetti!

şarkıcıların ne işi var gece kulüplerinde öyle şeyler bana normal gelmiyor pavyon şarkıcıları gibi :F sadece sıla değil türk popunun önemli hiçbir şarkıcısı gece kulüplerine çıkmamalı gece kulüpleri pavyonlar tilki kız gibi basit şarkıcılar için uygundur önemli şarkıcılarımızın yerleri konserlerdir :A :A :A

Aynen evlenecen mi :A
EŞCİNSEL oldugumu bile bile ben kadın olsam benımle evlenır mısın dıye soruyorsun PARDON ŞAKA MISIN ? dicem ama böyle de şaka olmaz ki zaten seviye yerlerde !! bak GAY1i yani GAY Büyük Harflerle yazmışım i harfini ise küçük ! neden acaba ?? hadi bir düşünün bakalım zeki akıllı insanlarsınız hepiniz düşünmeden bile bulabilirsiniz !!!!!!

şarkıcıların ne işi var gece kulüplerinde öyle şeyler bana normal gelmiyor pavyon şarkıcıları gibi :F sadece sıla değil türk popunun önemli hiçbir şarkıcısı gece kulüplerine çıkmamalı gece kulüpleri pavyonlar tilki kız gibi basit şarkıcılar için uygundur önemli şarkıcılarımızın yerleri konserlerdir :A :A :A
Senden böyle yorumlar duymak :A

Güzel şarkılar zevkli insansın vesselam :D Eğer benim tercihlerimi göz ardı etmiyorsan Saki şarkısını da dinlersen çok seversin :D gerçi içicez falan diyor sen şimdi beğenmezsin :A

Yahu elektro diye bir müzik türü yok o sadece makine seslerinin altına sığınmaktır başka bir şey değil :D
Kulağıma hoş gelmesi benim için yeterli. Müzikte başka kriterim yok. Birde yabancı müzik yok.
Zevksizin önde gidenisin. :A Reverans, ne lan kulaklarına yazık. :A
Önerin varsa alalım dostum [emoji4]

Ceceliyi eleştirdiğin gibi eleştirmeen lazımdı artniyetle.sss
Herkes Mustafa Sandal mı :A
ceceli halt yemişte eleştirdik ayoll sıla burda kabul etmemişki hem ne işi var önemli şarkıcıların gece kulüplerinde :F

benim bildiğim @denizz19 gibi kendini ilk etapda göstermek isteyen genc delikanlılar oradan ilk adım olarak başlayabilir bukadar para vermezler ama 3-5 ne veriyorlarsa alıp gitsin albüm çıkardıktan sonra daha adım atmaz oralara :A :A :A