DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,156
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Zevkler ve renklerYok Handeyi severim yanlış anlaşılmasınAma Sıla'dan daha iyi değil
![]()
Hande'nin hareketlileri de güzel ama Kırmızı - Aşkın Ateşi - Sopa gibi şarkılarZevkler ve renklerben Sıla'nın hareketlisini seviyorum, sen Hande'nin arebesk halini
anlaşabilmemiz için ikisi de aynı tür aynı şarkıyı söylesinler
![]()
EŞCİNSEL oldugumu bile bile ben kadın olsam benımle evlenır mısın dıye soruyorsun PARDON ŞAKA MISIN ? dicem ama böyle de şaka olmaz ki zaten seviye yerlerde !! bak GAY1i yani GAY Büyük Harflerle yazmışım i harfini ise küçük ! neden acaba ?? hadi bir düşünün bakalım zeki akıllı insanlarsınız hepiniz düşünmeden bile bulabilirsiniz !!!!!!Aynen evlenecen mi![]()
Senden böyle yorumlar duymakşarkıcıların ne işi var gece kulüplerinde öyle şeyler bana normal gelmiyor pavyon şarkıcıları gibisadece sıla değil türk popunun önemli hiçbir şarkıcısı gece kulüplerine çıkmamalı gece kulüpleri pavyonlar tilki kız gibi basit şarkıcılar için uygundur önemli şarkıcılarımızın yerleri konserlerdir
![]()
![]()
![]()
kabul etse ozaman eleştirirdimSenden böyle yorumlar duymak![]()
Herkes Mustafa Sandal mıkabul etse ozaman eleştirirdim![]()
![]()
![]()
Ceceliyi eleştirdiğin gibi eleştirmeen lazımdı artniyetle.ssskabul etse ozaman eleştirirdim![]()
![]()
![]()
Kulağıma hoş gelmesi benim için yeterli. Müzikte başka kriterim yok. Birde yabancı müzik yok.Güzel şarkılar zevkli insansın vesselamEğer benim tercihlerimi göz ardı etmiyorsan Saki şarkısını da dinlersen çok seversin
gerçi içicez falan diyor sen şimdi beğenmezsin
Yahu elektro diye bir müzik türü yok o sadece makine seslerinin altına sığınmaktır başka bir şey değil![]()
Önerin varsa alalım dostum [emoji4]Zevksizin önde gidenisin.Reverans, ne lan kulaklarına yazık.
![]()
Tamam Saki için yorumunu bekleyeceğimKulağıma hoş gelmesi benim için yeterli. Müzikte başka kriterim yok. Birde yabancı müzik yok.
Önerin varsa alalım dostum [emoji4]
Sevişmeden uyumayalım.Kulağıma hoş gelmesi benim için yeterli. Müzikte başka kriterim yok. Birde yabancı müzik yok.
Önerin varsa alalım dostum [emoji4]
Ceceliyi eleştirdiğin gibi eleştirmeen lazımdı artniyetle.sss
ceceli halt yemişte eleştirdik ayoll sıla burda kabul etmemişki hem ne işi var önemli şarkıcıların gece kulüplerindeHerkes Mustafa Sandal mı![]()