Sıla Rekor Ücreti Reddetti!

Vaziyetler - Afitap - Dan Sonra - Kafa - Acısa da Öldürmez - Müstehcen - Münferit - Panik Atak - Her An Aksilik Çıkabilir - Reverans daha sayayım mı
...dan sonra haricinde hangisi gece kluplük? alain delon var bi de ama onu da sen yazmamişsin bak
çünkü ortalıkta eller havayalık şarkısı yok. @Doğu laf sokayım derken aslında çok güzel örnek vermişsin. ALEYNA TİLKİ

Şarkı öyle gece kluplük ki 18 yaşına gelmeden sahne teklifleri gelmiş

Gece kulübü dediğin şeyi neden sadece cıstak cıstak olarak algılıyorsun ki
slow şarkılar gece kulübünde çalamaz mı ki Sıla'nın hareketli şarkı performansı mükemmeldir. İlla kendi şarkılarını da sürekli söyleyecek diye kaide de yok tezin çürür

Niye la Sılayı çekemeyen kitleye ağızlarının payını vermek keyifli
yaraları var Sıla'dan kendi sevdikleri bakkal şarkısı yapan şarkıcılarına bin basıyor ya

Silokon mesajı sahibine ulaşacaktır, o senin Sıla içim değildi.

Kesinlikle ülkenin en büyük starı olmalı. Malum İstanbul mitingi için söyledikleri ortada.

Nihat Hatipoğlunu şu konuya nasıl alet ettiniz lan.

Canı sıkılan birinin açığını arıyor. Kendi sevdiklerini savunamadıkları için bir yerlerden saldırmaya çalışıyorlar [emoji4] onun için şaşırma bence.

Nihat Hocam adamın dibidir

Yakında bir şarkı söyleyeceğim sana özel
daha iyi olan varsa çıksın karşıma yoksa da tamah etmeyi bilin
@mrt-06'nın da denemeleri var fakat eserlerini 51. Bölgede gizliyor
Korkusunu yenip şarkılarını gün yüzüne çıkarmaya karar verirse o zaman gerçek bir kıyaslama yaparız

İstanbul mitingi için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ben de çok doğru konuştu kadın
herkes sizle aynı fikirde olmak zorunda mı ben de Nihat Beyi sevmiyorum o da hiç samimi değil @DarkLeqenD

@mrt-06'nın da denemeleri var fakat eserlerini 51. Bölgede gizliyor
Korkusunu yenip şarkılarını gün yüzüne çıkarmaya karar verirse o zaman gerçek bir kıyaslama yaparız
Çıkarsın gün yüzüne kıyasla bakalım sesime dua edeceğin günler geldiğinde güleceğim

Çarpılacaksın ulan çabuk tövbe et.

Hitinden banane
1.51 den sonraki bananeler sana gelsin.
Ne kadar haset bir insan oldun sen Sılaya bu kadar düşman olduğunu bilmiyordum

Haha
Kardeşim teşekkürler ama Türkiye henüz buna hazır değil.
Kanka bırak şu Batı Gülünü
benim sesime yorum yapıyor sorsan sol anahtarı ne onu bilmez

Çarpılacaksın ulan çabuk tövbe et.
Töbe be

Nihat Hocam adamın dibidir
Kesinlikle.
Tabi ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil ama senin gibi de düşünmek zorunda değil. Kalkıp burada Sıla ile ilgili bir yorum yapıyoruz kendimizce ama sen onu hazmedemeyip alıntılıyorsun sonrada herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil diyorsun. O zaman bende senin gibi düşünmek zorunda değil. Umarım anlatabilmişim.

Bak yine yargılamaya başladın artık bu huyundan vazgeç bence. Ben seni neden kendi görüşüme ikna etmeye çalışayım ki? Sadece fikrimi söylüyorum, eğer hazmedemiyorsan alıntılamazsın.

Gece klüplerinde canlı orkestra yok genelde. Dj aletleri olur mikserler filan olur. Genelde sanatcının şarkıları çalinir. Senin dediğin olay konserlerde olur. Sahne daha geniş arkalara yerleştirilir orkestralar

Ben Sıla'nın menajeriyim o sebeple alıntılayabilirim
Sıla zaten size 2 beden büyük gelir mümkünse dinlemeyin

Gece klüplerinde canlı orkestra yok genelde. Dj aletleri olur mikserler filan olur. Genelde sanatcının şarkıları çalinir. Senin dediğin olay konserlerde olur. Sahne daha geniş arkalara yerleştirilir orkestralar
Sıla'nın söyleyemeyeceği şarkı yok rahat ol sen

Aaaa @Doğu çok ince yapılı bir insan öyle deme.

La @DarkLeqenD yarın LYS yok mu ne buralarda sürtüyon hala.
Doğrudur
La Dark doğru sınav var yarın ergen kalk yat

Bilmiyorum bi huzursuzum bi tedirginim ya söyleyemezse