Peh peh peh Sıla Tanrı parçacığı mı? Kimler kayboldu buralardan. Reklamsız kimse yürüyemez bu işlerde.İşte Sıla o herkeslerden değil diyorum ben de sana Çok sağlam bir dinleyici kitlesi var Sıla'nın.
Peh peh peh Sıla Tanrı parçacığı mı? Kimler kayboldu buralardan. Reklamsız kimse yürüyemez bu işlerde.İşte Sıla o herkeslerden değil diyorum ben de sana Çok sağlam bir dinleyici kitlesi var Sıla'nın.
Canım o kaybolanlar şarkıcı bozuntularıdır Sıla hiçbir şey yapmasın albümü yine en çok satan kişi unvanını alır Tarkan gibi meselaPeh peh peh Sıla Tanrı parçacığı mı? Kimler kayboldu buralardan. Reklamsız kimse yürüyemez bu işlerde.
Tarkan zaten onun için dünya kadar reklam parası harcadı albüm için. Güya reklama ihtiyacı yokCanım o kaybolanlar şarkıcı bozuntularıdır Sıla hiçbir şey yapmasın albümü yine en çok satan kişi unvanını alır Tarkan gibi mesela
Sıla bu güne kendi bileğinin hakkıyla geldi kim ne derse desin reklam hiç yapılmadan bir ara çıkış parçası yayınlanmıştı albümün herkes o gün haber almış oldu ama çok iyi izlendi ve sattı Şarkı da VaziyetlerTarkan zaten onun için dünya kadar reklam parası harcadı albüm için. Güya reklama ihtiyacı yok
Hahaha süperdi bu.Deniz cici baba olacak sandım.
35 yaş olmalı evlilik yaşı. İnsan hayattan her tadı almalı o yasa kadar.Hahaha süperdi bu.
Olabilir, artık yasi geçiyor...
35 yaş olmalı evlilik yaşı. İnsan hayattan her tadı almalı o yasa kadar.Hahaha süperdi bu.
Olabilir, artık yasi geçiyor...
Güzel para var bu işlerde
1 evde yaşıyorlar zaten. Neyin tribi bu?Günahına girme Sılamın .ss
Niye her bir evde yaşayan illa ki cinsel ilişki yaşamak zorunda mı ne mana1 evde yaşıyorlar zaten. Neyin tribi bu?
yok olum ben senle baş edemem, pes ediyorum.Niye her bir evde yaşayan illa ki cinsel ilişki yaşamak zorunda mı ne mana
konuya bunu yazmaya gelmiştimEvlenmeden he bak sen
Fikir Cambazında benimle yarışmalısınyok olum ben senle baş edemem, pes ediyorum.
Haberin doğruluk payı yok boşuna geldinkonuya bunu yazmaya gelmiştim
sıla yalanlamış evet kilitlesene ozamanFikir Cambazında benimle yarışmalısın
Haberin doğruluk payı yok boşuna geldin
Konu Sıla olunca şaşırmamak lazımkonuya bunu yazmaya gelmiştim
Niye Sıla'dan yana kuyruk acın mı varKonu Sıla olunca şaşırmamak lazım
Gizliden imam nikahı?Evlenmeden he bak sen
Şeytan dürter oglum az kendini Ahmet'in yerine koy.Niye her bir evde yaşayan illa ki cinsel ilişki yaşamak zorunda mı ne mana
Senin söylediğin sapkın kişilerin yapacağı bir şey karşı taraf gönüllü değilse saldıracak değilimGizliden imam nikahı?
Şeytan dürter oglum az kendini Ahmet'in yerine koy.