Dur bir doktora soralım, @DR hacı emmi ne diyon..Bende doktorun birisinden duydum ama çok ta abartmayarak yiyebilirsiniz demişti
Dur bir doktora soralım, @DR hacı emmi ne diyon..Bende doktorun birisinden duydum ama çok ta abartmayarak yiyebilirsiniz demişti
Branşları farklıdır.Bizim doktor hangi branştan?Dur bir doktora soralım, @DR hacı emmi ne diyon..
Çikolata aslında faydalı bir yiyecek. Tabii gerçek çikolata. Bizim yediklerimiz ise genelde şekerli ve sütlü olduğu için yarardan çok zarar veriyor.Dur bir doktora soralım, @DR hacı emmi ne diyon..
Ne biliyim anacım doktor işte sorayım dedim.Branşları farklıdır.Bizim doktor hangi branştan?
Teşekkür ederiz bilgilendirme için.Çikolata aslında faydalı bir yiyecek. Tabii gerçek çikolata. Bizim yediklerimiz ise genelde şekerli ve sütlü olduğu için yarardan çok zarar veriyor.
Gerçek çikolata çok daha acı ve yenmesi çok zor ama metobalizmayı falan inanılmaz hızlandırıyor.
Kendimi Müge Anlıdaki Arif hoca gibi hissettim.
Peki daha sonra anlatayım.Ne biliyim anacım doktor işte sorayım dedim.
Teşekkür ederiz bilgilendirme için.
O zaman bitterde daha az şeker ve süt olduğu için sağlık açısından daha iyi oluyor çıkarımı yapabiliriz herhaldeÇikolata aslında faydalı bir yiyecek. Tabii gerçek çikolata. Bizim yediklerimiz ise genelde şekerli ve sütlü olduğu için yarardan çok zarar veriyor.
Gerçek çikolata çok daha acı ve yenmesi çok zor ama metobalizmayı falan inanılmaz hızlandırıyor.
Kendimi Müge Anlıdaki Arif hoca gibi hissettim.
Aynen, hatta çok acı çikolataların yanında da bitter daha sağlıksız kalıyor. Ama zift gibi onu da yemek çok zor.O zaman bitterde daha az şeker ve süt olduğu için sağlık açısından daha iyi oluyor çıkarımı yapabiliriz herhalde
Tabiki en sağlıklısı o ama o da dediğin gibi yenmez. Ayrıca saf çikolata da öyle kolay bulacağımızı sanmıyorum.Aynen, hatta çok acı çikolataların yanında da bitter daha sağlıksız kalıyor. Ama zift gibi onu da yemek çok zor.
Daha ne diycen ki.Peki daha sonra anlatayım.
Herkes ikisini de seviyorum seçer, anketin anlamı kalmaz.Daha ne diycen ki.
Neden her ikisini de sevenler için seçenek yok da her ikisini sevmeyenler için var. @bazinga
👏Daha ne diycen ki.
Neden her ikisini de sevenler için seçenek yok da her ikisini sevmeyenler için var. @bazinga
İnsan beyninin 100%'ni kullanırsa neler olur.Herkes ikisini de seviyorum seçer, anketin anlamı kalmaz.
Helal olsun 12 yaşında bunları düşünmen. O zamandan belliymiş. 👏Herkes ikisini de seviyorum seçer, anketin anlamı kalmaz.
Helal olsun sanaAz çikolata yiyen ben bu başlığı ikide bir gördüğüm için bugün hem halley hem de ufak bir lezzetli çikolata yiyerek kendi rekorumu kırdım