Dişlere faydası varmış biliyor musunHer ikisi de bebeklerim. Kaliteli bir bitter harikadır
Ciddi misin? İlk kez senden duydum. 😱Bitter çikolata
------
Dişlere faydası varmış biliyor musun
Ve bunu 8 yıl önce öğrenmem.Sütlü dedim ama Bitter daha yararlıymış
Bende doktorun birisinden duydum ama çok ta abartmayarak yiyebilirsiniz demiştiCiddi misin? İlk kez senden duydum. 😱
Kare çikolatalar aldığımda sadece bitter çikolata alıyorum. Zift gibi koyu şekersiz sütsüz kahveyle birlikte içiyorum işte hayat bu diyerek.Bitter seven insanlara saygı duyuyorum yemek bile başarı bence
Saygı duyuyorum hocam da sütlü varken fıstıklı varken tercih etmemKare çikolatalar aldığımda sadece bitter çikolata alıyorum. Zift gibi koyu şekersiz sütsüz kahveyle birlikte içiyorum işte hayat bu diyerek.
İyiymiş ama benim abartmamam mümkün değil.Bende doktorun birisinden duydum ama çok ta abartmayarak yiyebilirsiniz demişti
Damak ve zevk meselesi tabi tartışması bile pek olmaz böyle şeylerin Eskiden ben de öyleydim ama hayat beni sek kahveye acı çikolatalara yönlendirdi...Saygı duyuyorum hocam da sütlü varken fıstıklı varken tercih etmem
Zaten kahveyi de sütlü içiyorumsss. Acı şeyler bana göre değil...
Enerjini bitter çikolataya borçlusun bir de zift gibi kahveye...Aynı zamanda bitter çikolata daha bir enerjik yapar....