Teaser çekimleri başladığına göre Çağatayın partner belli oldu o zaman saklıyorlar sanrıım
Zannetmem belli olduğunu, belli olsa duyardık.Teaser çekimleri başladığına göre Çağatayın partner belli oldu o zaman saklıyorlar sanrıım
Büyük ihtimalle öyle olacak Kırmızı Oda tanıtımı gibi.Yılbaşında O Ses Türkiye 'nin reklam arasında yayınlamak için mi bu kadar acele ediyorlar acaba
İyi hatırlattın kesin ondandır.Yılbaşında O Ses Türkiye 'nin reklam arasında yayınlamak için mi bu kadar acele ediyorlar acaba
Yılbaşında O Ses Türkiye 'nin reklam arasında yayınlamak için mi bu kadar acele ediyorlar acaba
Zannetmem belli olduğunu, belli olsa duyardık.
Büyük ihtimalle öyle olacak Kırmızı Oda tanıtımı gibi.
Camdaki Kız için gelişmelerde böyle hızlı olmuştu.Maşallah valla bu kadar hız beklemiyordum.Cumada gözle görülür bir boşluk varken ben bunu cuma diye düşünüyorum, ha Acun cesaret edip Kırmızı Oda'yı taşıyabilir belki.
![]()
Duyurusu yapılan dizi değil bu. O projeden vazgeçmişler , bu ayrı bir dizi.Dizi ta ne zaman duyuruldu ne acelesi ayrıca daha teaser bu şubatı bulur başlaması
Sıkı saklıyorlarsa duymamız zor bence![]()
Asla kaçırmaz.İyi hatırlattın kesin ondandır.Kırmızı Oda'da da Binnur Kaya'nın başrol olduğunu öğrendikten bir hafta sonra ilk fragmanı Survivor finalinde izlemiştik Acun böyle fırsatları kaçırmıyor.
![]()
Al işte tutacak bu da.Camdaki Kız için gelişmelerde böyle hızlı olmuştu.Yapım şirketi baştan ağırdan alıyor, ama sonradan baya bir hızlanıyorlar.
Ben cuma günü değil de Çarşamba günü yayınlansın isterim.Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dışında bir iş yok çünkü yarışta olan.
Zaten en son Kırmızı Oda'nın İspanya uyarlamasıyla uğraştığı söylenmişti bu dizi nereden çıktı.Duyurusu yapılan dizi değil bu. O projeden vazgeçmişler , bu ayrı bir dizi.
Asla kaçırmaz.Cem hoca yaktı bizi.
![]()
O da olabilir tabi.Sıkı saklıyorlarsa duymamız zor bence![]()
Çağatay var bir zahmet tutsun bu da.Al işte tutacak bu da.
Çarşamba dizileri güçlü yani cuma günü hem zirve 7 reyting hem de yeni diziler oldukları için tam konuşmak olmaz haklarında.Ha gerçi sadece tahmin yürütüyoruz yoksa isteğim falan değil.
![]()
Ekranlar ne starlar harcıyor ama...O da olabilir tabi.
Çağatay var bir zahmet tutsun bu da.
Sadakatsiz senaryosu saçmaladığı için iddialı bir hikaye ile gelinirse izleyicisi çekilebilir.![]()
O da doğru...Ekranlar ne starlar harcıyor ama...
Kosssskkoca (!) Annemizi Saklarken'i bile yamulttu da kendi etkilenmedi.Ona hiçbir şey olmaz kalan kaldı baksana.
![]()
Masumiyet iş yapamazdı Sırma Yanık saçma sapan senaryo yazmak zorunda olduğuyla kalırdı.O da doğru...
İzlemediğim için bir şey diyemem o dizi hakkında ama Masumiyet geçen sezon yerine bu sezon yayınlansaydı bu 5'ten fazla alamazdı Sadakatsiz.![]()
Sadakatsiz yayınlanmadığı zamanda aldığı reytingler ortada.Masumiyet iş yapamazdı Sırma Yanık saçma sapan senaryo yazmak zorunda olduğuyla kalırdı.![]()
O şişirmeyle AB'de 7 aldı sadece.Sadakatsiz yayınlanmadığı zamanda aldığı reytingler ortada.Mahkum, Yargı gibi bir işti sonuçta o da.
![]()
Duyurusu yapılan dizi değil bu. O projeden vazgeçmişler , bu ayrı bir dizi.
Asla kaçırmaz.Cem hoca yaktı bizi.
![]()
O da olabilir tabi.
Çağatay var bir zahmet tutsun bu da.
Sadakatsiz senaryosu saçmaladığı için iddialı bir hikaye ile gelinirse izleyicisi çekilebilir.![]()
Hayır ,Yalı Çapkını Çağatay Ulusoy tarafından veto yemiş . Bu başka bir projeymiş ve senaryosu Çağatay'ın çok içine sinmiş.Yalı Çapkını diye duyurulan dizi bu işte sonra ismi değişti aylar önce duyduk bu diziyi
Çok merak ediyorum keşke teaserde görsek kim olduğunu![]()
Keşke sinmeseydi de bu da önceki proje gibi rafa kalksaydı.ssHayır ,Yalı Çapkını Çağatay Ulusoy tarafından veto yemiş . Bu başka bir projeymiş ve senaryosu Çağatay'ın çok içine sinmiş.
Dur hemen yüklenleyelim .Keşke sinmeseydi de bu da önceki proje gibi rafa kalksaydı.ss