Sinsi birine benziyorYok artık. 😱![]()
Sinsi birine benziyorYok artık. 😱![]()
Daha önce hiç bir dizisini izlemedin sanırım.Sinsi birine benziyor![]()
Aşk 101'i izledim ****** Eda olarakDaha önce hiç bir dizisini izlemedin sanırım.![]()
Orada da çok güzeldi ama Elimi Bırakma, Maraşlı da izleyebilirsin.Aşk 101'i izledim ****** Eda olarak![]()
Evet fingirdiOrada da çok güzeldi ama Elimi Bırakma, Maraşlı da izleyebilirsin.![]()
Gayet güzel bir tanıtım olmuş, oldukça beğendim. Partneri kim olacak acaba?Şu an izleyemem ama yazın bölümleri topluca izlerim, yolu açık reytingi bol olsun.
Aslında iki ismi de çok yeterli göremedim yani daha farklı biri olmalıydı, duyunca ayrı bir heyecan duymalıydım. Tabi bu iki isimden Alina Boz'un dizide olmasını çok isterdim, oyunculuğunu ve sürekli kendini geliştirmesini ayrı olarak beğeniyorum.Alina Boz ve Hafsanur ile görüşmeler varmış sence hangisi olmalı Yiğit![]()
Aslında iki ismi de çok yeterli göremedim yani daha farklı biri olmalıydı, duyunca ayrı bir heyecan duymalıydım. Tabi bu iki isimden Alina Boz'un dizide olmasını çok isterdim, oyunculuğunu ve sürekli kendini geliştirmesini ayrı olarak beğeniyorum.![]()