Çok sade oldu ama sağolasın yine de.
Çok atarlı dönemimde konun açılmış, zaman geçmiş üzerinden o nedenle uzatmak istemedim.
Çok sade oldu ama sağolasın yine de.
Farkındayım. Umarım bana da kızgın değildirsin hem Turabi'ye de giydirmiyorum artık.Çok atarlı dönemimde konun açılmış, zaman geçmiş üzerinden o nedenle uzatmak istemedim.
Farkındayım. Umarım bana da kızgın değildirsin hem Turabi'ye de giydirmiyorum artık.
Böyle düşündüğünü bilmiyordum. Benim inan yarışma falan umrumda değil eğlencesine yazıyorum. Yorumlarımın birilerini rahatsız etmesini istemem söyleseydin daha dikkatli olurdum.Ne yalan söyleyeyim çok itici mesajlar yazıyorsun ve biraz sinirleniyorum ama sana sinirlenmem Abay'a sinirlenmem gibi. Çabuk geçiyor.
Tebriğini geri alabilirsin Leyla'yı bırakmam.Tebrik ederim aga artık Leylayı bıraktığına göre rahatız
Böyle düşündüğünü bilmiyordum. Benim inan yarışma falan umrumda değil eğlencesine yazıyorum. Yorumlarımın birilerini rahatsız etmesini istemem söyleseydin daha dikkatli olurdum.
Tebriğini geri alabilirsin Leyla'yı bırakmam.
Yo niye alayım tebriğimi geri Baksana sana hediye olarak ne vermişler. O kadar kızı bir arada almak istemezsin herhalde Hadi benim 4-5 tane neyse de sen her diziden en az 1 kız toplamışsınBöyle düşündüğünü bilmiyordum. Benim inan yarışma falan umrumda değil eğlencesine yazıyorum. Yorumlarımın birilerini rahatsız etmesini istemem söyleseydin daha dikkatli olurdum.
Tebriğini geri alabilirsin Leyla'yı bırakmam.
Sana Belgin yeter bence. O çeneyle seni erkenden gömer.Yo niye alayım tebriğimi geri Baksana sana hediye olarak ne vermişler. O kadar kızı bir arada almak istemezsin herhalde Hadi benim 4-5 tane neyse de sen her diziden en az 1 kız toplamışsın
Belginde iyidir de Leyla ayrıSana Belgin yeter bence. O çeneyle seni erkenden gömer.