Çok sade oldu ama sağolasın yine de.![]()
Çok atarlı dönemimde konun açılmış, zaman geçmiş üzerinden o nedenle uzatmak istemedim.
Çok sade oldu ama sağolasın yine de.![]()
Farkındayım. Umarım bana da kızgın değildirsin hem Turabi'ye de giydirmiyorum artık.Çok atarlı dönemimde konun açılmış, zaman geçmiş üzerinden o nedenle uzatmak istemedim.![]()
Farkındayım. Umarım bana da kızgın değildirsin hem Turabi'ye de giydirmiyorum artık.![]()
Böyle düşündüğünü bilmiyordum.Ne yalan söyleyeyim çok itici mesajlar yazıyorsun ve biraz sinirleniyorum ama sana sinirlenmem Abay'a sinirlenmem gibi. Çabuk geçiyor.![]()
Tebriğini geri alabilirsin Leyla'yı bırakmam.Tebrik ederim aga artık Leylayı bıraktığına göre rahatız![]()
Böyle düşündüğünü bilmiyordum.Benim inan yarışma falan umrumda değil eğlencesine yazıyorum. Yorumlarımın birilerini rahatsız etmesini istemem söyleseydin daha dikkatli olurdum.
Tebriğini geri alabilirsin Leyla'yı bırakmam.![]()
Yo niye alayım tebriğimi geriBöyle düşündüğünü bilmiyordum.Benim inan yarışma falan umrumda değil eğlencesine yazıyorum. Yorumlarımın birilerini rahatsız etmesini istemem söyleseydin daha dikkatli olurdum.
Tebriğini geri alabilirsin Leyla'yı bırakmam.![]()
Sana Belgin yeter bence. O çeneyle seni erkenden gömer.Yo niye alayım tebriğimi geriBaksana sana hediye olarak ne vermişler.
O kadar kızı bir arada almak istemezsin herhalde
Hadi benim 4-5 tane neyse de sen her diziden en az 1 kız toplamışsın
![]()
Belginde iyidir de Leyla ayrıSana Belgin yeter bence. O çeneyle seni erkenden gömer.![]()