Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 9.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9.haftanın pazar sonuçları belli oldu.

Günün lideri 13 puanla @Gerekli24 oldu ve zirve yarışına adını yazdırdı.

Son 2 maça kadar sadece 1 puan toplayıp zirve yarışında ağır yara alan @Dosi ise son 2 maçta sürpriz bir 6 puan alarak tekrardan zirve yarışındaki yerini korudu.

@hasanca zirveyi korumaya devam ediyor...

Ekran görüntüsü 2020-11-22 210015.jpg

Aferin sana ben nasıl gitmişim :A
Ensemdesin :A neyseki sıralama olarak daha avantaj bende ama kalıcı değil biliyorum :T:
9.haftanın Pazar sonuçları belli oldu.

Günün lideri 13 puanla @Gerekli24 oldu ve zirve yarışına adını yazdırdı.

Son 2 maça kadar sadece 1 puan toplayıp zirve yarışında ağır yara alan @Dosi ise son 2 maçta sürpriz bir 6 puan alarak tekrardan zirve yarışındaki yerini korudu.

@hasanca zirveyi korumaya devam ediyor...

Ekli dosyayı görüntüle 95361

Daha GS maçı var? (b)

Forum lideriyle fark 3'e kadar indi gizemli arkadaşla da fark 6 istediğimiz noktadayız.

Lig lideri Alanyaspor varken niye bu kadar bölünmüş forum o maçta anlamadım :A Antalspor'un bir de baya bir eksiği olmasına rağmen :D

Ensemdesin :A neyseki sıralama olarak daha avantaj bende ama kalıcı değil biliyorum :T:

Daha GS maçı var? (b)
Saflığıma gel 😱 Hemen sildim sen de sil çaktırma :A

Gerçi bildiirm gitmiştir ama olsun. Dur düzelteyim gerçi pazar sonuçları belli oldu diye. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Saflığıma gel 😱 Hemen sildim sen de sil çaktırma :A

Gerçi bildiirm gitmiştir ama olsun. Dur düzelteyim gerçi pazar sonuçları belli oldu diye. :A
Tüm mesajı Silince bildirim gitmez :A olan mesajda sadece etiketi silersen gider :A
Benim mesaja müdahale edebilirsin. Serbestsin :A senin düzenlemen daha iyi

Tüm mesajı Silince bildirim gitmez :A olan mesajda sadece etiketi silersen gider :A
Benim mesaja müdahale edebilirsin. Serbestsin :A senin düzenlemen daha iyi
Tamamdır sorun yok şu an itibariyle, ufak bir dalgınlık oldu olur arada öyle.. :A

• Güldürdün
Ne oldu acaba dedim ve üstelik GS'yi unutman 😱 insan tuttuğu takımın daha maç oynamadığını unutur mu hiç @MEnes
Pazartesi maçlarını sevmiyorum, unutuyor insan işte.. :A Gerçi yakında hafta içi maçları da olacak hayırlısı artık. :A

• Güldürdün
Forum lideriyle fark 3'e kadar indi gizemli arkadaşla da fark 6 istediğimiz noktadayız.

Lig lideri Alanyaspor varken niye bu kadar bölünmüş forum o maçta anlamadım :A Antalspor'un bir de baya bir eksiği olmasına rağmen :D
Ben de şaşırdım o maça Antalyasporu tahmin etmeme. Ersun hocadan sürpriz beklemişim galiba. :A

Yarış çok çekişmeli devam ediyor ama son anda gerilere düşmek üzüyor. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx

Antalyaspor'un başına yeni hoca geçti kaldı ki hep kazanacak hali yok ve hep genelde Antalya sahasında Alanya'yı yeniyor

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...