Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 6.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6.Hafta Sonuçları belli oldu.

Genel olarak yüksek puanların alındığı bu hafta çoğu maç yarışmacıları yanıltmadı.

Haftaya 9 maçın 7’sinde doğru tahmin yaparak tıpkı geçen haftaki gibi haftayı zirvede tamamlayan
@12.Adam damga vurdu. Kazandığı 15 puanla şimdiye kadar bir hafta içinde kazanılan en yüksek puana erişmiş oldu.

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot

Daha iyi bir sonuç bekliyordum... Ama zirvede büyük bir kapışma var diyebiliriz...
@12.Adam da bi anda nereden çıktıysa fırlamış altımıza...
@Dosi

Reactions: 12.Adam and Dosi
Daha iyi bir sonuç bekliyordum... Ama zirvede büyük bir kapışma var diyebiliriz...
@12.Adam da bi anda nereden çıktıysa fırlamış altımıza...
@Dosi
2 hafta toplam 28 puan aldı normal

Ben ve sen arasında da rekabet heyecanlı, bir hafta sen diğer hafta ben öne geçiyorum ama ilerde dururum gibi

Hedef ilk 10 içerisinde bulunmak

Reactions: 12.Adam and MEnes
2 hafta toplam 23 puan aldı normal

Ben ve sen arasında da rekabet heyecanlı, bir hafta sen diğer hafta ben öne geçiyorum ama ilerde dururum gibi

Hedef ilk 10 içerisinde bulunmak
Kesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse...

Aynen güzel bir rekabet var diyebiliriz ama benim gözüm yukarılarda...
İlk 10 falan kesmezzz...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Kesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse...

İlk 10 falan kesmezzz...
Az bile yazmışım, 28 puanmış

Yok ben herzaman az ile yetinmeyi bilirim. Beklentim olmayınca da daha iyi sonuçlar alıyorum

Reactions: 12.Adam and MEnes

İlk 10 falan kesmezzz...
Nasıl kokularmış
bakim?

Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...