Dur bu Genelde zehirli ok.Düşersem sebebi sensin.Kem gözlü @Dosi
Totoyu kaşıDur bu Genelde zehirli ok.
Düşersen bundan dolayı düş
:
çok iyi gidiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 94304
Nazar olmak istemeyenin yapması gereken bir şey o.Totoyu kaşı
Bakalım aynı durum yaşanacak mı?Nazar olmak istemeyenin yapması gereken bir şey o.
Bana anca maşallah demek düşer ama o fotoyu kime atsam işleri ters gitmekte
Biraz kafa dinliyor ama gelir yakında. Yeni Kicktipp haftasını o açarZeynep, @Tolstoyevski nerede Salı'dan beri ortalıkta gözükmüyor?
Daha iyi bir sonuç bekliyordum... Ama zirvede büyük bir kapışma var diyebiliriz...6.Hafta Sonuçları belli oldu.
Genel olarak yüksek puanların alındığı bu hafta çoğu maç yarışmacıları yanıltmadı.
Haftaya 9 maçın 7’sinde doğru tahmin yaparak tıpkı geçen haftaki gibi haftayı zirvede tamamlayan
@12.Adam damga vurdu. Kazandığı 15 puanla şimdiye kadar bir hafta içinde kazanılan en yüksek puana erişmiş oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 94315
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot
2 hafta toplam 28 puan aldı normal
Evet tehlike arz ediyor kendisi, dikkat etmek lazım..Dikkat! Erdal Bakkal her yerden çıkabilir.
Kesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse...2 hafta toplam 23 puan aldı normal
Ben ve sen arasında da rekabet heyecanlı, bir hafta sen diğer hafta ben öne geçiyorum ama ilerde dururum gibi
Hedef ilk 10 içerisinde bulunmak
İskender gibi ah etme sakın.Evet tehlike arz ediyor kendisi, dikkat etmek lazım..
Az bile yazmışım, 28 puanmışKesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse...
Aynen güzel bir rekabet var diyebiliriz ama benim gözüm yukarılarda...İlk 10 falan kesmezzz...
Valla benim sağım solum da belli olmaz, ayak serçe parmağın sehpaya çarpsın falan diyebilirim...İskender gibi ah etme sakın.
Nasıl kokularmışKesinlikle bir anda pat diye fırladı resmen, burnuma garip kokular geliyor ama neysse...
Aynen güzel bir rekabet var diyebiliriz ama benim gözüm yukarılarda...İlk 10 falan kesmezzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?