Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 4.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactions: Tolstoyevski
İnanamıyorum kaydetmeyi unutmuşum bütün maçlara berabere oynamıştım ve bugün berabere biten 2 maç vardı. Çok fena canım sıkıldı.

Reactions: Dosi
İnanamıyorum kaydetmeyi unutmuşum bütün maçlara berabere oynamıştım ve bugün berabere biten 2 maç vardı. Çok fena canım sıkıldı.
Kalan maçlara tahmin yap bari. Hâlâ görünmüyorlar.

Reactions: Gerekli24
O değil de @hasanca kazanırsa etiket ödülünü nasıl vereceğiz nickaltına
Yani resmen boşa gitmiş olacak, 2.ye mi versek acaba...
(tahmin edin şu an 2.sırada kim
) @Dosi
Forumda bir üyeliği olan üyelerden en üstte kim varsa ona gidecek etiket
Hasanca ve Kâhin Ahtapot üye olmadıkça bu durumdan yararlanamazlar

@Sherlock ile FB maçında biz de bu detayı konuşmuştuk

Denizli-Konya maçı da 0-0 bitmiş, bu ne biçim lig böyle 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 7 maçın 6'sı 2.5 alt bitmiş, 5'inde sadece 1 gol olmuş, bunların 3'ünde ise hiç gol olmamış.. Tek 2.5 üst biten Fener-Karagümrük maçında da defansif futbol ve kaleye isabet eden şut sayısı oldukça azdı. Resmen gol kısırlığının zirvesi olacak bu hafta.

Reactions: mesmeso and Doğan
@Gerekli24 sana hatırlattım. Yine berbere yazsaydın puan alacaktın ama sen diğer tahminleride es geçmişsin. Yazık oluyor

feneri bildi,mde..forumda bildim sadece puanı kaçırdım
2 hafta sonra daha düşük oranlı tahminler yazarsın yani 5-4, 5-3 gibi yerine 2-1, 2-0 filan skor tahminin daha yükselebilir öylece. Haftaya milli maçlar var o yüzden tahminler yok.

Reactions: Doğan
2 hafta sonra daha düşük oranlı tahminler yazarsın yani 5-4, 5-3 gibi yerine 2-1, 2-0 filan skor tahminin daha yükselebilir öylece. Haftaya milli maçlar var o yüzden tahminler yok.
olur öyle yaparım bende daha düşük yaparım..2 hafta somra olcak ha..olsun bakam acemiyiz

Güzel ama ben bol keseden sallarım, buradakı futbolu bile istemeye istemeye takip ediyorum. Fazlasıyla sinir bozucu çünkü.
@Dosi
Alamancı çok haklı dozer Münih diye bir takım var,Hoffenheim e geçen hafta yenilmişti.Şampiyonlar Ligi'ni kazanınca salmış olabilir.
@Dosi @Tolstoyevski

GS yenildi mi ?
Ben bile FB li olarak yener demişim.

hehehehe gene koca hafta kendi takımımdan aldığım 3 puan beni kurtarmış

Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...