Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 4.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Cumartesi etabı sonuçları belli oldu. Güne 2 tam isabetli tahminiyle 6 puan toplayan ve 2 basamak yükselerek kendini zirve yarışında bulan @Dosi damgasını vurdu.

Screenshot 2020-10-03 215321.jpg

İnanamıyorum kaydetmeyi unutmuşum bütün maçlara berabere oynamıştım ve bugün berabere biten 2 maç vardı. Çok fena canım sıkıldı.

• Üzücü
Reactions: Dosi
İnanamıyorum kaydetmeyi unutmuşum bütün maçlara berabere oynamıştım ve bugün berabere biten 2 maç vardı. Çok fena canım sıkıldı.
Kalan maçlara tahmin yap bari. Hâlâ görünmüyorlar.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
O değil de @hasanca kazanırsa etiket ödülünü nasıl vereceğiz nickaltına :A Yani resmen boşa gitmiş olacak, 2.ye mi versek acaba... :A (tahmin edin şu an 2.sırada kim :A ) @Dosi
Forumda bir üyeliği olan üyelerden en üstte kim varsa ona gidecek etiket :A Hasanca ve Kâhin Ahtapot üye olmadıkça bu durumdan yararlanamazlar :A

@Sherlock ile FB maçında biz de bu detayı konuşmuştuk :A

Denizli-Konya maçı da 0-0 bitmiş, bu ne biçim lig böyle 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 7 maçın 6'sı 2.5 alt bitmiş, 5'inde sadece 1 gol olmuş, bunların 3'ünde ise hiç gol olmamış.. Tek 2.5 üst biten Fener-Karagümrük maçında da defansif futbol ve kaleye isabet eden şut sayısı oldukça azdı. Resmen gol kısırlığının zirvesi olacak bu hafta.

Screenshot 2020-10-04 152459.jpg

• Beğendim
Reactions: mesmeso and Doğan
Denizli-Konya maçı da 0-0 bitmiş, bu ne biçim lig böyle 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 7 maçın 6'sı 2.5 alt bitmiş, 5'inde sadece 1 gol olmuş, bunların 3'ünde ise hiç gol olmamış.. Tek 2.5 üst biten Fener-Karagümrük maçında da defansif futbol ve kaleye isabet eden şut sayısı oldukça azdı. Resmen gol kısırlığının zirvesi olacak bu hafta.

Ekli dosyayı görüntüle 93311
@Gerekli24 sana hatırlattım. Yine berbere yazsaydın puan alacaktın ama sen diğer tahminleride es geçmişsin. Yazık oluyor

feneri bildi,mde..forumda bildim sadece puanı kaçırdım
2 hafta sonra daha düşük oranlı tahminler yazarsın yani 5-4, 5-3 gibi yerine 2-1, 2-0 filan skor tahminin daha yükselebilir öylece. Haftaya milli maçlar var o yüzden tahminler yok.

• Beğendim
Reactions: Doğan
2 hafta sonra daha düşük oranlı tahminler yazarsın yani 5-4, 5-3 gibi yerine 2-1, 2-0 filan skor tahminin daha yükselebilir öylece. Haftaya milli maçlar var o yüzden tahminler yok.
olur öyle yaparım bende daha düşük yaparım..2 hafta somra olcak ha..olsun bakam acemiyiz :A

Güzel ama ben bol keseden sallarım, buradakı futbolu bile istemeye istemeye takip ediyorum. Fazlasıyla sinir bozucu çünkü. :A @Dosi
Alamancı çok haklı dozer Münih diye bir takım var,Hoffenheim e geçen hafta yenilmişti.Şampiyonlar Ligi'ni kazanınca salmış olabilir. :A @Dosi @Tolstoyevski

GS yenildi mi ?
Ben bile FB li olarak yener demişim.

hehehehe gene koca hafta kendi takımımdan aldığım 3 puan beni kurtarmış :A :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...