Beni öyle demeye zorlamıştın daimaSenin şu "bu hafta şov yapacağım, farkı açacağım" mesajını arıyordum, ilk defa böyle konuştun totem ters tepmesin demiştim ve her şey o mesajından sonra başladı...![]()
Beni öyle demeye zorlamıştın daimaSenin şu "bu hafta şov yapacağım, farkı açacağım" mesajını arıyordum, ilk defa böyle konuştun totem ters tepmesin demiştim ve her şey o mesajından sonra başladı...![]()
Hafta birinciliği istatistiğini nerede bulabilirim?önemli olan her alanda damga vurmakben hem en cok 3 puan alan oldum zamaninda, hem de 0 puan gibi müthis bir skolara imza attim
en cok hafta birinciliginde de zirvedeyim 12.Adam ile. 0 puan ile ilk 3 te olmak büyük basari
bakalim daha ne ilklerim olacak
![]()
Yanda 5 yazıyor ya, o işteHafta birinciliği istatistiğini nerede bulabilirim?![]()
Yanda derken..Yanda 5 yazıyor ya, o işteama sen fazladan olup başkası ile 2 kere paylaştıysan 1 puan yapmıştır
![]()
Paylaştığım haftalık tabloya bak. W kısmındaYanda derken..
Averaj desene bende geçmiş haftalardaki performansa bakıyorum.Paylaştığım haftalık tabloya bak. W kısmında![]()
İşte o averaj hafta birincilikleri oluyorAveraj desene bende geçmiş haftalardaki performansa bakıyorum.![]()