Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 32.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arapçaya kısmen benziyormuş yani, onlarda da noktalar üzerine her şey malum. :A
komsu ülkede misal ö yerine ortasinda cizgi olan o ö olarak gecer ve normal e üstünde de 2 nokta var onlarda. baya zor bu kisimlar :A kendi halinde farkli okunur, yanina sessiz harf gelince degisir vs. Gramatiki zor olabiliyor :A

Aylar sonra 3 tam puan almak şaşkına uğrattı. :A

Happy The Simpsons GIF by FOX International Channels
tebrikler, devami gelmis.
ben berbat gidiyorum resmen :(

• Harika
Reactions: bazinga
GS sayesinde en azından 1 puan alıp en son hafta gibi 2 barajına ulaşıp kör topal bir şekilde zirvede ölüm kalım savaşı veriyorum :A @Tolstoyevski ile sadece 1 puan fark var :/

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kaplumbağa hızında zar zor puan toplamaya devam :A toplamda 3 aldık en azından ama artık eski enerjim ve isteğim yok.

Kaplumbağa hızında zar zor puan toplamaya devam :A toplamda 3 aldık en azından ama artık eski enerjim ve isteğim yok.
Geceye genel ana konuda bir şey paylaşacaktım ama yarın da maç vardı, yarından sonra artık. :A

Hasanca gümbür gümbür geliyor.... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Geceye genel ana konuda bir şey paylaşacaktım ama yarın da maç vardı, yarından sonra artık. :A

Hasanca gümbür gümbür geliyor.... :A
Ben açıkçası başımdan saldım bu hafta. Hiç bir şekilde düşünmeden sonra editlerim deyip rast gele skorları yazdım ama editleme yapmadım. Hangi takıma ne yazdım hiç bilmiyorum ve takip bile etmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ben 3 hafta üst üste toplam 10 puan bile alamadım. Normal :A yinede şanslıyım 10 puan fark yemedim :A
Ben seni Bir bayan olarak (sanırım yarışmadaki tek) bu kadar harika tahminlerle tepede olmanı ayrı tebrik ediyorum :oley:

Hasancada gizli oyuncu..belki yarışma bitince ödül töreninde üye olmaya karar verir.
3 kişiye rozet verilecekti hatırladığım.

Kendi adıma kötü başlamışım.
Umarım bu hafta Fenerbahçeden yana yüzüm güler.

@mesmeso ve @Gerekli24 Kadir ezeli rakiplerim ama @Sylvester bir türlü yakalayamadım.

Ben seni Bir bayan olarak (sanırım yarışmadaki tek) bu kadar harika tahminlerle tepede olmanı ayrı tebrik ediyorum :oley:

Hasancada gizli oyuncu..belki yarışma bitince ödül töreninde üye olmaya karar verir.
3 kişiye rozet verilecekti hatırladığım.

Kendi adıma kötü başlamışım.
Umarım bu hafta Fenerbahçeden yana yüzüm güler.

@mesmeso ve @Gerekli24 Kadir ezeli rakiplerim ama @Sylvester bir türlü yakalayamadım.
Şuana kadar iyi gidip sonlarda düşüş yaşamak kötü hissettirecek :A keşke en başından kötü gitseydimde arada bu zirve stresini yaşamasaydım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...