- Reaksiyon puanı
- 116,135
- Puanı
- 1,060
Evet dün ondan sana hatırlat dedim@xdragxx maçlar bugün başlıyor sandı galiba
Hatırlattım ama o dakika çıktın galiba sabah görmüşsündürEvet dün ondan sana hatırlat dedim
Sen hatırlatmadan yapmıştım dosimosi ama teşekkür ederim yine de 11 gibi yapmış olmam lazım.Hatırlattım ama o dakika çıktın galiba sabah görmüşsündür
Benim analizlerim tutacak mı@mesmeso @slhttnmtl tahmini unutmayın
Küme düşme potası belirleyecekİnşallah tutar
Bugünkü tahminleri aradan çıkardım, diğerlerini aklımın bir kenarına kazıdım 1-2 saate onları da aradan çıkarırım. Bu hafta unutmak yok! Bu arada hatırlatma için de çok teşekkürler.@mesmeso @slhttnmtl tahmini unutmayın
Konu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındıBugünkü tahminleri aradan çıkardım, diğerlerini aklımın bir kenarına kazıdım 1-2 saate onları da aradan çıkarırım. Bu hafta unutmak yok! Bu arada hatırlatma için de çok teşekkürler.
Ben de cumartesiyi görünce sonra yaparım diye çok iplememiştim. Hak veriyorum valla, çok salladım baya bir zamandır.Konu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındı
ben perşembe yaptım salı maç var @DosiKonu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındı
ilk maçta 1 puanı aldım @Dosi @TolstoyevskiKonu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındı
o direkler olmasa üç puanı ben alacaktım 2-2 biter demiştim @bazingaAylar sonra 3 tam puan almak şaşkına uğrattı.
bu nasil tahmin öyle görünüyor ve GS ye ne yazdigimi hatirlamiyorum
direkleri hesaplıyamadımbu nasil tahmin öyle görünåuyor ve GS ye ne yazdigimi hatirlamiyorum