Evet dün ondan sana hatırlat dedim@xdragxx maçlar bugün başlıyor sandı galiba![]()
Hatırlattım ama o dakika çıktın galibaEvet dün ondan sana hatırlat dedim![]()
Sen hatırlatmadan yapmıştım dosimosi ama teşekkür ederim yine deHatırlattım ama o dakika çıktın galibasabah görmüşsündür
Benim analizlerim tutacak mı
Küme düşme potası belirleyecekİnşallah tutar
Bugünkü tahminleri aradan çıkardım, diğerlerini aklımın bir kenarına kazıdım 1-2 saate onları da aradan çıkarırım.
Konu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındıBugünkü tahminleri aradan çıkardım, diğerlerini aklımın bir kenarına kazıdım 1-2 saate onları da aradan çıkarırım.Bu hafta unutmak yok!
Bu arada hatırlatma için de çok teşekkürler.
![]()
Ben de cumartesiyi görünce sonra yaparım diye çok iplememiştim.Konu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındı![]()
ben perşembe yaptım salı maç var @DosiKonu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındı![]()
ilk maçta 1 puanı aldım @Dosi @TolstoyevskiKonu bir kaç gün önce açıldı diye hatırlattım. Dün açılsaydı yapmazdım çünkü suyun ısındı![]()
o direkler olmasa üç puanı ben alacaktım 2-2 biter demiştim @bazingaAylar sonra 3 tam puan almak şaşkına uğrattı.
![]()
Bugünü GS maçı belirleyecek gibi
bu nasil tahmin
direkleri hesaplıyamadımbu nasil tahminöyle görünåuyor ve GS ye ne yazdigimi hatirlamiyorum