HeisenBerg
Favori Üye
bir tane üç puan çizgiden döndü5 iyi puan bu hafta için.
2-0 Bjk yensin de fark tek hanelere yaklaşsınKicktipp'te dengeleri değiştirecek skorlar yapılmış. Toplam zirvem garanti ama sadece 1 puan fark ile olabilir.
Ben @The_Erinch @pompy ve @Polat Şaşmaz @12.Adam harici klmse FB'nin alacağına ihtimal vermemiş.
Bakalım neler olacak.
Öyle bitse bile fark çift haneli. Matematiğin bugün kötü galiba2-0 Bjk yensin de fark tek hanelere yaklaşsın
Dörtten kurtuldum 5 yaptım skoru gördünmü @DosiÖyle bitse bile fark çift haneli. Matematiğin bugün kötü galiba
Ve Fener kazansın yeterki. Senin yaptığın hesaba bak
Asıl senin Türkçen kötü tek hane olacak demedim yaklaşacak dedimÖyle bitse bile fark çift haneli. Matematiğin bugün kötü galiba
Ve Fener kazansın yeterki. Senin yaptığın hesaba bak
Daha gitmedi @xdragxxAsıl senin Türkçen kötü tek hane olacak demedim yaklaşacak dedim
Bugün Bjk yensin istiyorum. Önümüzdeki seçim süreci için bu daha iyi bir gelişme olur çünkü zaten şampiyonluk çoktan gitti.
Ah doğru 🤦🏻♀️söz konusu bensem normalAsıl senin Türkçen kötü tek hane olacak demedim yaklaşacak dedim
Bugün Bjk yensin istiyorum. Önümüzdeki seçim süreci için bu daha iyi bir gelişme olur çünkü zaten şampiyonluk çoktan gitti.
Ben ilk olarak mağlubiyet demiştim, sonrasında değiştirdim.Bakalım.Kicktipp'te dengeleri değiştirecek skorlar yapılmış. Toplam zirvem garanti ama sadece 1 puan fark ile olabilir.
Ben @The_Erinch @pompy ve @Polat Şaşmaz @12.Adam harici klmse FB'nin alacağına ihtimal vermemiş.
Bakalım neler olacak.
Ben teknik direktörlük yaptım imkansız bir yerden aldım sınıfın Çeyrek final görmesi imkansızdı ve sınıfı çeyrek finale çıkardım @DosiAh doğru 🤦🏻♀️söz konusu bensem normal
Biz yenilsekte Erol Bulut gitmezzzzzz. Derbidir normaldir denilir
5 puan aldımBu haftayı da 1 puanla geçtik çok şükür. Kicktipp'in Ersun Yanal'ı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Kötü gidiyorum diyen @MEnes yetişmiş sana ama tabloya baktım da ilk 10 da olursun gibi tabi böyle 1 puanlarla devam durumu olursa işin zor ben de tadını çıkarayım, benim durumda parlak değil. Şöyle bi 15+ puan alsam yine biraz rahat olurum. Neyseki herkes dökülüyor
Umut her zaman vardır... Her zaman... (Dedi ve sonraki hafta tüm maçlardan toplam 3 puan kazandı... )Yeni @MEnes benim galiba. Onun tepetaklak yuvarlanma son bulmuş gözüküyor. Yerini ben aldım maalesef.
31. Haftayı tamamladık.
Bu haftanın birincileri 9 puan ile hasanca ve @Sylvester oldu.
Zirvenin sahibi olan @Dosi bu hafta 2 puan almasına rağmen zirveyi bırakmadı.
Bu haftanın en düşük puanını ise @bazinga ve @HeisenBerg aldılar.
Ekli dosyayı görüntüle 100708
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl
@HeisenBerg @pompy @secquin @hasanca
@hasanca da sana her hafta 5 puan fark atarsa işin zor ama yine de sen bilirsin.Zirveyle farkı 2 erittik. Her hafta böyle eritirsek şampiyonuz. Kötünün iyisi.
Hasanca da puan kaybedecek o 2-3 haftadır ekstra gidiyor@hasanca da sana her hafta 5 puan fark atarsa işin zor ama yine de sen bilirsin.