Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 31.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası öyle ama farkı baya açma fırsatını değerlendirebilirdim. 2 haftada toplam 30 puan alırken ilerde bir şey olur tahmin unutursam lazım olur demiştim ve şuan öyle bir zaman sayılır :A
Sivasspor 1 gol eksik Aysa veya 1 gol fazla yese 1 puanım daha olacaktı :A
Göztepe-Malatya 1 gol atsa 2 puan alacaktım @Dosi malatyaspordan 2 puan çizgiden döndü

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Dosi
Trabzonspor erkenden golü bulduğuna göre puanlar yatar yine :/

@bazinga bu ne 😱
Son 2 hâlâ ikinci yarı oynanmadı ama sondakinde inşallah 3 puan kaparsın :A (edit olmadı be yine olmadı :T:)

IMG_20210321_122559.jpg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu hafta 1-1'leri abartmışım ve aksi gibi hiçbir maç 1-1 bitmedi. :A

Neyse ki son maç banko. Beşiktaş kesin kazanır ve geçen haftaki puanımı 2'ye katlarım. :A
Ben her maçta risk aldım :A ilk maç o ara internete bakmasam fazladan 1 puan olacaktı. Başakşehir'e güvenmememe rağmen onlardan yana skor yazdım. Son maçta da duygusal davrandım :A biraz kendim ettim kendim buldum :A hasanca yaklaştı, diğer yakın rakiplerde 2 puan kapadı gibi. Bakalım zirvede bitirecekmiyim yoksa @Tolstoyevski ye kaptıracakmıyım zirveyi :A

Ben her maçta risk aldım :A ilk maç o ara internete bakmasam fazladan 1 puan olacaktı. Başakşehir'e güvenmememe rağmen onlardan yana skor yazdım. Son maçta da duygusal davrandım :A biraz kendim ettim kendim buldum :A hasanca yaklaştı, diğer yakın rakiplerde 2 puan kapadı gibi. Bakalım zirvede bitirecekmiyim yoksa @Tolstoyevski ye kaptıracakmıyım zirveyi :A
Ben ilk 10'da bitirsem yeter diyorum. Fenerbahçe'nin kendi saha serisi gibi berbat bir seriye düştüm maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben ilk 10'da bitirsem yeter diyorum. Fenerbahçe'nin kendi saha serisi gibi berbat bir seriye düştüm maalesef. :A
Kötü gidiyorum diyen @MEnes yetişmiş sana ama tabloya baktım da ilk 10 da olursun gibi tabi böyle 1 puanlarla devam durumu olursa işin zor :A ben de tadını çıkarayım, benim durumda parlak değil. Şöyle bi 15+ puan alsam yine biraz rahat olurum. Neyseki herkes dökülüyor :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and bazinga
Kötü gidiyorum diyen @MEnes yetişmiş sana ama tabloya baktım da ilk 10 da olursun gibi tabi böyle 1 puanlarla devam durumu olursa işin zor :A ben de tadını çıkarayım, benim durumda parlak değil. Şöyle bi 15+ puan alsam yine biraz rahat olurum. Neyseki herkes dökülüyor :A
Yeni @MEnes benim galiba. Onun tepetaklak yuvarlanma son bulmuş gözüküyor. Yerini ben aldım maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Yeni @MEnes benim galiba. Onun tepetaklak yuvarlanma son bulmuş gözüküyor. Yerini ben aldım maalesef. :A
Bu haftayı 2 puan ile kapatırsam senle kapışmış olacağım.
İkkez bu hafta şu bu puanı alacağım dedim ve durum ortada. Yine kötü gidiyorum vs yorumlarımı yapayım. Yoksa puan alacağım yok :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...