- Reaksiyon puanı
- 116,166
- Puanı
- 1,060
Üst üste öyle gittiğim olmadı ama bakacağızAferin sanaOrtalama 5 puanda git 3-4 hafta sen en iyisi
Üst üste öyle gittiğim olmadı ama bakacağızAferin sanaOrtalama 5 puanda git 3-4 hafta sen en iyisi
Orası öyle tabiki. Yukarda klavye hata yapmış. Ben anı yaŞıyorum demek istedim ve sizin gibi havalara girmiyorum.
Bu hafta berbat gittim. 7 puan almadan normal puan olarak değerlendirmiyorum. Yine atak yapmam gerekiyor
şu kırmızı kart olmasa 2-2 biterdi hatta berabereydi gaziantep maçıAferin sanaOrtalama 5 puanda git 3-4 hafta sen en iyisi
geçen hafta dörtte takıldım ankaragücünü biraz daha dikkatli analiz edeceğimÜst üste öyle gittiğim olmadı ama bakacağızdaha 2 puan kapma şansım var. Fenerbahçe kazanırsa en az 6 olacağım. Haftaya 10+ yaparım umarım
AAaaaaaaaaaaa son dakikada 1-1 olmuş güzel sklbjkkllgkklsfklOff ya 5 puanda kaldım. Neyseki rakipler ortalama gitti. Tek teselli bu
Yoksa son anda 3 puanım mı gittiAAaaaaaaaaaaa son dakikada 1-1 olmuş güzel sklbjkkllgkklsfkl
Evet öyle olduYoksa son anda 3 puanım mı gittihiç bakmadım. Enerji yollayamadım
Ozaman sevinip ya güldürü ya harika atacağına niye sinir Bozucu atıyorsun. Puan kaybettiğim için çok üzüldün sanacağım yoksaEvet öyle oldu
Hayır Konya 90+2'de 1-0 yaptı ben seni 3 puan aldı sanıyordumOzaman sevinip ya güldürü ya harika atacağına niye sinir Bozucu atıyorsun. Puan kaybettiğim için çok üzüldün sanacağım yoksa
Dalga geçme konusunda usta sensin. Kendinle karıştırmaHayır Konya 90+2'de 1-0 yaptı ben seni 3 puan aldı sanıyordumDalga geçiyon diye sinir bozucu attım bir baktım maç 1-1 bitmiş
Keşke görseydin....Dalga geçme konusunda usta sensin. Kendinle karıştırma
Neyseki o 0-1 skoru görmedim yoksa çok daha üzülürdüm
1 puan çok kötü olmuş cidden. Ben bi de 5 puana burun kıvırdım. Hiç belli olmuyor. Bir bakarsın dengeler tam tersi olur. Ben rahat nefes alabilmek için üst üste +10 almam gerekiyor.Vay be birkaç hafta önce @Tolstoyevski ile aynı punlardaydık, 5-6 hafta önce @Dosi ile... Şimdilerde üçüncülük bile hayalin ötesinde bir şey.
Zaten Fenerbahçe'nin de şampiyonluk ihtimali kalmadı. Futbol çok üzüyor bu ara.
Lig ıptal edilebilir var dan kaynaklı @The_Erinch @DosiKısır bir hafta olmuş 🙄
6 puan gayet iyi bakıldığında aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?