Tuttu tebriklerRezaletim derbiye 0-0 dedim tutsa da bari yükselsek bari![]()
FB GS derbisi yüzde 50 berabere biter nedense anket öyle çıkmamış galiba herkesin fanatikliği tuttuTuttu tebrikler![]()
Ben de 0-0 demişim ama maçın son dakikalarına kadar bundan habersizdim![]()
@DarkLegenD 'i rezil etmişsinGünün sonuçları belli oldu ve geçtiğimiz haftanın aksine @Dosi bu hafta 5 kademe birden yükselerek zirve yarışına ortak oldu. Haftanın şimdilik en yüksek puanını alan ismi ise gizemli bir üye olan @hasanca oldu, bu hafta 11 puan toplayan @hasanca zirve yarışında @bazinga ile soluk soluğa mücadelenin ortasında buldu kendini.
Haftanın bir diğer dikkat çeken olayı ise, sezona iddialı sözlerle başlayan @DarkLegenD 'in 9 maçta sıfır çekmesi oldu...
3.hafta, yarın oynanacak Antalyaspor-Denizlispor mücadelesiyle son bulacak.
Ekli dosyayı görüntüle 92886
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @hayret bi şey @doan56 @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Ahahaha sen de mi 6-0 dedin?0 yerine yanlışlıkla 6'ya basmışım desem...@Dosi
Günün sonuçları belli oldu ve geçtiğimiz haftanın aksine @Dosi bu hafta 5 kademe birden yükselerek zirve yarışına ortak oldu. Haftanın şimdilik en yüksek puanını alan ismi ise gizemli bir üye olan @hasanca oldu, bu hafta 11 puan toplayan @hasanca zirve yarışında @bazinga ile soluk soluğa mücadelenin ortasında buldu kendini.
Haftanın bir diğer dikkat çeken olayı ise, sezona iddialı sözlerle başlayan @DarkLegenD 'in 9 maçta sıfır çekmesi oldu...
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @hayret bi şey @doan56 @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Niye böyle oldu ben de anlamadım.@DarkLegenD 'i rezil etmişsin![]()
Neyse hiç belli olmaz bu işler.
Bir diğer gizemli üye Kahin Ahtapot o da yavaştan yarışa girmekte. Her kimse en başta gelse yukarılarda olabilirmiş
Ben ne yazıdığımı hatırlamıyorum. Maçtan sonra öğreniyorumNiye böyle oldu ben de anlamadım.Yarın Antalyaspor beni yanıltmaz.
![]()
Bu hafta yine dereye düştük. Sosyal ligde de patladık.Günün sonuçları belli oldu ve geçtiğimiz haftanın aksine @Dosi bu hafta 5 kademe birden yükselerek zirve yarışına ortak oldu. Haftanın şimdilik en yüksek puanını alan ismi ise gizemli bir üye olan @hasanca oldu, bu hafta 11 puan toplayan @hasanca zirve yarışında @bazinga ile soluk soluğa mücadelenin ortasında buldu kendini.
O bana da oluyor bakıyorum ne yazmışım diyeBen ne yazıdığımı hatırlamıyorum. Maçtan sonra öğreniyorum
Ama bu hafta analiz yaparak tahmin yürüttüm.
Kolay gele ozaman![]()
Ben onu da yapmıyorumO bana da oluyor bakıyorum ne yazmışım diye![]()
Tebrikler 🤗Ben onu da yapmıyorumPek anlamıyorum zaten daha o sayfayı. Maç esnasında görüyorum anca
daha hiç ilk tahminimi değiştirmedim