DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Haftanın ilk günündeki tek karşılaşması olan Karagümrükspor - Başakşehir maçını tam doğru tahmin eden tek isim @Dosi oldu ve 3 puanlık tahminiyle 5 sıra birden yükselerek haftaya başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 92751
Ben o maç için diğer geçmiş haftalaralara da bakıp öyle tahmin yürüttüm. Önceki haftalar tam oranda sallama vardı şimdi biraz bakınıp ilk 2 maça bakıp salladım ve tuttu
Balıkçılık işinden iyi anlıyorsun.Ben o maç için diğer geçmiş haftalaralara da bakıp öyle tahmin yürüttüm. Önceki haftalar tam oranda sallama vardı şimdi biraz bakınıp ilk 2 maça bakıp salladım ve tuttu
Detaylı bakmak işe yarıyormuş ama üşenirim artık bu haftaya özel denedim ve 7 puan da iyi puan geçen hafta 4 puandaydım sadece3.Haftanın Cumartesi etabı sonuçlandı. Güne 5'te 4'lük tahminleriyle 7'şer puan kazanan @Dosi ve @The_Erinch damgasını vurdu. Geriye kalan 5 maç haftanın gidişatını önemli ölçüde değiştirebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 92789
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy @hayret bi şey
Kendime şaşırdım 😂3.Haftanın Cumartesi etabı sonuçlandı. Güne 5'te 4'lük tahminleriyle 7'şer puan kazanan @Dosi ve @The_Erinch damgasını vurdu. Geriye kalan 5 maç haftanın gidişatını önemli ölçüde değiştirebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 92789
@Sherlock @The_Erinch @bazinga @hasanca @xdragxx @Sylvester @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Gerekli24 @MEnes @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @DarkLegenD @Emre Ozansoy @hayret bi şey
Yarınki maçta duygusal davranıp objektif yaklaşmadım oradan taş çatlasın 1 puan gelecek o bakımdan bu haftadan beklentim yok ama daha 37 hafta var dile kolay bakalım.@Tolstoyevski ile kıran kırana mücadelemiz devam ediyor. @MEnes'in de sol kulvardan atak yapıp hemen peşimize düşmesi hoş olmadı.
Çok heyecanlı geçiyor, her gol taşları yerine oynatıyor. Malatya şu tek golü atmasaydı 3 puan farkla liderdim mesela.
Önümüzdeki haftadan itibaren istatistikler de paylaşılacak, oradan da rahatça analizini yapıp tahminlerini uçurursun artık. Geçen haftadan sonra iyi toparlandın.Detaylı bakmak işe yarıyormuş ama üşenirim artık bu haftaya özel denedim ve 7 puan da iyi puan geçen hafta 4 puandaydım sadece
Öyle olduÖnümüzdeki haftadan itibaren istatistikler de paylaşılacak, oradan da rahatça analizini yapıp tahminlerini uçurursun artık. Geçen haftadan sonra iyi toparlandın.
Evet 21 takım olduğu için 10 maçtan her hafta 1 takım pas geçiyor, Türkiye'ye has bir olay.Öyle oldu
Şunu farkettim, her takım aynı hafta oynamıyor? Her hafta biri dinlenmekte??
Lig 40 haftalık bir periyot sadece başlangıcı iyi yapamadıksss
Yarın puan farkı 3'lere kadar inecek hocam
Yaptım, kaydettim