Damien Duff
Favori Üye
ben bu hafta 4 puan alabildim@HeisenBerg 1 puan ile çelme takmış bana. 6 kez haftalık zirveyi kaçırdık 1 puan ile
ben bu hafta 4 puan alabildim@HeisenBerg 1 puan ile çelme takmış bana. 6 kez haftalık zirveyi kaçırdık 1 puan ile
Serdar Aziz'in golü olmasa 3 puan fark atacaktım.@HeisenBerg 1 puan ile çelme takmış bana. 6 kez haftalık zirveyi kaçırdık 1 puan ile
Herşey güzel hoş ama haftalık zirve olmadı29.Hafta sonuçları belli oldu...
Genel olarak düşük puanların alındığı haftada haftanın birincisi 12 puanla @HeisenBerg olurken onu 11 puanla @Dosi takip etti ve @Dosi zirvedeki yerini sağlamlaştırarak rakipleriyle arasındaki puan farkını bir kez daha açtı...
Ekli dosyayı görüntüle 100204
Hoş bulduk@hayret bi şey foruma gelmedin bari tahminleri yapsaydın önden 5 hafta falan yap bari ve hoşgeldin
Olsun olsun yap. Dahada diplere düşme. Herzaman senden puanı yüksek olan en az 3 kişiyi hedef yap ve ona göre ilerle bir ara aşaği doğru düşüyordum ama gene zirve oldu 2 hafta iyi gidince. Sende 2 hafta üst üste 15 puan aldınmı hop 30 puan. Hiç bir şey belli olmazHoş bulduk
Ne foruma girmek ne de tahmin yapmak hiç aklıma gelmedi bu sürede Bu saatten sonra toparlayamam sanırım puanımı
Tamam yarın falan toplu bir tahmin gönderirimOlsun olsun yap. Dahada diplere düşme. Herzaman senden puanı yüksek olan en az 3 kişiyi hedef yap ve ona göre ilerle bir ara aşaği doğru düşüyordum ama gene zirve oldu 2 hafta iyi gidince. Sende 2 hafta üst üste 15 puan aldınmı hop 30 puan. Hiç bir şey belli olmaz