Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 28.Hafta (Hafta İçi Maçları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayrola @Tolstoyevski , biz tahmini önden yapma çalışkanlığından bahsediyoruz :A yoksa kendimi katardım :A
------

@Turkuazz başlarda kaçırıyordu ve bizim bir konulma sonrası yaptı demek :A :A
@The_Erinch kaçırdı mı hiç acaba (b)
Evet 21.haftanın ilk maçını kaçırmış sadece sanırım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yapmamışsın daha. Yine unutursun gibi :A
Gece olduğundan pek şey yapmamıştım dicem anaa, yapıyorum hemen. :A
------

İlk 3'ünü kaydettim şimdi devam edeceğim. Büyük ihtimalle şaşırttım seni. :A @Dosi
------

Ve ne kadar çok güvenmesem de tahminlerim bitti. Büyük ihtimal kazananlar falan derken çoğu maçtan 1 puan alacağım. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
@The_Erinch sadece 2-3 haftalık yapıyor fakat @Turkuazz ligin son haftasına kadar hepsini yapmış geçen görmüştüm, en çalışkan ünvanı onda şu an. :A
tahminleri @Dosi hatırlatmasa hep unutuyordum o açıdan bu daha iyi karar :A
------

Hayrola @Tolstoyevski , biz tahmini önden yapma çalışkanlığından bahsediyoruz :A yoksa kendimi katardım :A
------

@Turkuazz başlarda kaçırıyordu ve bizim bir konuşma sonrası yaptı demek :A :A
@The_Erinch kaçırdı mı hiç acaba (b)
tahminleri hep unutuyordum zaten sen hatırlatmasan birde forumda bulunmadığımda bildirim kaçıyordu o haftalarda zaten senin fikrindi bu çözüm :A

Son düzenleme:
İlk maçtan kapmışım 3 puanı. :Z :A

2. maçtan şimdilik gelen bir puan yok, umarım tek golle falan biter de 1 puan olsun gelir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İstediğimiz şekilde devam ediyor...

Sadece beraberliği bilmek de 2 puan olmalı sonuçta gol farkını bilmiş oluyorsun. :A

28.Hafta Sonuçları belli oldu...

Haftanın en çok puan toplayan ismi tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine @Turkuazz oldu, önümüzdeki hafta yine haftanın en çok puan toplayan ismi olması durumunda üst üste en fazla hafta birincili rekorunun sahibi olacak olan @turkuaz bu haftayı 12 puanla kapattı.

Zirve hattındaki yarış devam ederken @Dosi en yakınındaki isimden 2 puan önde liderlik tahtında kalmaya devam etti.

Hasanca ise sürpriz bir atakla haftayı 2 basamak birden yükselerek 3.sırada tamamladı.

Ekran görüntüsü 2021-03-05 161733.jpg

• Harika
Reactions: Turkuazz
Bu hafta aşırı kötü giderek düşüş yaşadım. Haftaya bomba gibi gelmem lazım. :A

28.Hafta Sonuçları belli oldu...

Haftanın en çok puan toplayan ismi tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine @Turkuazz oldu, önümüzdeki hafta yine haftanın en çok puan toplayan ismi olması durumunda üst üste en fazla hafta birincili rekorunun sahibi olacak olan @turkuaz bu haftayı 12 puanla kapattı.

Zirve hattındaki yarış devam ederken @Dosi en yakınındaki isimden 2 puan önde liderlik tahtında kalmaya devam etti.

Hasanca ise sürpriz bir atakla haftayı 2 basamak birden yükselerek 3.sırada tamamladı.

Ekli dosyayı görüntüle 100039
Küme düşme potasından kurtuluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...