Adam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yokHocam hala bu adamın medyada inanılmaz bir gücü varErol Bulut kötü gidince bunun ismi gündeme gelmişti tekrar. Allah korumuş sizi
Adam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yokHocam hala bu adamın medyada inanılmaz bir gücü varErol Bulut kötü gidince bunun ismi gündeme gelmişti tekrar. Allah korumuş sizi
AhahahhahaAdam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yokErsun hocam 5'de 0 başlasa bi sövmedikleri kalmıştı
Tek başına aldığı 5 maç sayarım Alex'inAhahahhahaHocam 10-11 sezonunu örnek gösteriyorlar da o sezon şampiyon olmanızı sağlayan kişi Alex'tiAdam insanüstü bir peformans gösteriyorduAykut yatsın kalksın Alex'e dua etsin bence
Bir tanesi Arena'da bizi yendiğiniz maç.. UnutmuyorumTek başına aldığı 5 maç sayarım Alex'in
Erol da bundan beter bize kurtuluş yok
Erol Aykut'tan kötü hocamBir tanesi Arena'da bizi yendiğiniz maç.. Unutmuyorum
Erol bu Aykut'a elenmeyi başardı ya pes doğrusuKendini sabote etse anca bu kadar olurdu
Valla hocam ben kendi adıma memnunum bu performanstanErol Aykut'tan kötü hocamŞu elindeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde kullanıyor
Tüm dualar o yönde@Dosi sıra sende bu kez de 3 puanı sen alırsın inşallah.
Yeni uyandım ve kicktipp'i yapmadığım aklıma geldi. 59 geçe hemen 1 tahmin fırlattım. Acaba 1-1 mi yapsaydım dedim ama artık editleme süreside bitmişti.
Bakalım son dakika yetişmek puan getirecek mi
Hadi inşallah@Dosi sıra sende bu kez de 3 puanı sen alırsın inşallah.
3-2 oldu o da yattı.Paşa 3-1 yapmış, @12.Adam hariç kimse puan alamıyor yani sıkıntı yok gibi, @12.Adam da tetikte bekliyordur tek başına.
Ekli dosyayı görüntüle 99584
Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.3-2 oldu o da yattı.
Bence 3-1'den 4-3'e çevirmesi süper bir olay olurdu. Lige arada böyle renkler gerek.Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.
biz puan alamiyorsak kimse almasin3-2 oldu o da yattı.
3-2 oldu o da yattı.
Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.
Maç bitmeden neden paylaştın? Büyüyü bozdun işte. 😡 😡Bence 3-1'den 4-3'e çevirmesi süper bir olay olurdu. Lige arada böyle renkler gerek.
İntikam aldım, 6-7 hafta önce de sen aynısını yapmıştım ve patlamıştım son dakikada su unutur biz unutmayız...Maç bitmeden neden paylaştın? Büyüyü bozdun işte. 😡 😡
Hiç hatırlamıyorum...İntikam aldım, 6-7 hafta önce de sen aynısını yapmıştım ve patlamıştım son dakikada su unutur biz unutmayız...
Ama bunu unutmazsın mesela, bizimkisi de aynı hesap.Hiç hatırlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?