Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 26.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yok
Ersun hocam 5'de 0 başlasa bi sövmedikleri kalmıştı
Ahahahhaha
Hocam 10-11 sezonunu örnek gösteriyorlar da o sezon şampiyon olmanızı sağlayan kişi Alex'ti
Adam insanüstü bir peformans gösteriyordu
Aykut yatsın kalksın Alex'e dua etsin bence

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ahahahhaha
Hocam 10-11 sezonunu örnek gösteriyorlar da o sezon şampiyon olmanızı sağlayan kişi Alex'ti
Adam insanüstü bir peformans gösteriyordu
Aykut yatsın kalksın Alex'e dua etsin bence
Tek başına aldığı 5 maç sayarım Alex'in

Erol da bundan beter bize kurtuluş yok

Erol Aykut'tan kötü hocam
Şu elindeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde kullanıyor
Valla hocam ben kendi adıma memnunum bu performanstan
Ben Fener'in ezici bir puan farkıyla şampiyon olacağını düşünüyordum sezon başında ne yalan söyleyeyim
Her mevkide 150 tane oyuncunuz olmasına rağmen bu takımın kendi evinde dahi oyunu domine edememesi net hoca başarısızlığıdır
Tıpkı geçen sezon her mevkide yıldız isim olmasına rağmen ligin ilk yarısı kaleye bile gidemeyen bir takım yaratan Terim gibi.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yeni uyandım ve kicktipp'i yapmadığım aklıma geldi. 59 geçe hemen 1 tahmin fırlattım. Acaba 1-1 mi yapsaydım dedim ama artık editleme süreside bitmişti.
Bakalım son dakika yetişmek puan getirecek mi

Reactions: xdragxx
Yeni uyandım ve kicktipp'i yapmadığım aklıma geldi. 59 geçe hemen 1 tahmin fırlattım. Acaba 1-1 mi yapsaydım dedim ama artık editleme süreside bitmişti.
Bakalım son dakika yetişmek puan getirecek mi

@Dosi sıra sende bu kez de 3 puanı sen alırsın inşallah.
Hadi inşallah
tabi sen de yararlanırsın. Ben son dakika yapmıştım ve ilk kez kaçırıyordum tahminimi

Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.
Bence 3-1'den 4-3'e çevirmesi süper bir olay olurdu. Lige arada böyle renkler gerek.

3-2 oldu o da yattı.

Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.

Bence 3-1'den 4-3'e çevirmesi süper bir olay olurdu. Lige arada böyle renkler gerek.
Maç bitmeden neden paylaştın? Büyüyü bozdun işte. 😡 😡

Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...