Kaçıncı haftada yapmıştım ?Ama bunu unutmazsın mesela, bizimkisi de aynı hesap.
Kaçıncı haftada yapmıştım ?Ama bunu unutmazsın mesela, bizimkisi de aynı hesap.
Rakamlarla aram hafızam iyi değildir, olayları unutmam sadece.Kaçıncı haftada yapmıştım ?
Bir de cümleyi anlamsız hale getirirsin. Virgülden önceki...Rakamlarla aram hafızam iyi değildir, olayları unutmam sadece.
Ters skor çıktı @TolstoyevskiRakamlarla aram hafızam iyi değildir, olayları unutmam sadece.
bu hafta en az 5 en fazla 7 puan beklentim var. En bastan salma tahmin yaptigim haftam olduY.Malatya - Konya maçı
Dakika 70, skor 2-0
Ne güzel @Dosi puan almayacak diyoruz... Maç bitiyor, skor 2-3 ve 2 puan alıyor, maçtan puan alan tek isim 😡
Yine şov yapacaksın eminim... 😡 🧿bu hafta en az 5 en fazla 7 puan beklentim var. En bastan salma tahmin yaptigim haftam oldu
0 puan aldigim maclar oldu oyüzden sov uzak bana. 2 hafta üstuste yapmam ben, unutturayim kendimi sonra atak yaparimYine şov yapacaksın eminim... 😡 🧿
0 puan aldigim maclar oldu oyüzden sov uzak bana. 2 hafta üstuste yapmam ben, unutturayim kendimi sonra atak yaparim
artik telefonumda bulunmayan gifHangi gif olduğunu açmadan tahmin et bakalım doğru mu edeceksin
ah gitmis 2 puan neyse belki Erzurum gol atar ve 1 puan daha kaparimHatay 3-0 yapmış, iyi bari 2 farklı bitmesin de 3-5 neyse atsınlar.
benim için maç 4-3 erzurumun kazanması lazımah gitmis 2 puan neyse belki Erzurum gol atar ve 1 puan daha kaparim
Bu isteğim ve enerji yollamam @bazinga 'ya yaramış yineah gitmis 2 puan neyse belki Erzurum gol atar ve 1 puan daha kaparim
Beni bu hafta acele yaktıBu isteğim ve enerji yollamam @bazinga 'ya yaramış yine
O Ne güzel avatardır öyle Kendimden geçtim.Hatay 3-0 yapmış, iyi bari 2 farklı bitmesin de 3-5 neyse atsınlar.
En son 80. Dakika baktım ve hadi Sivasspor deyip durdum son 90. dakikada tam enerji yolladım ve şimdi baktım kapmışım hemen damladım buraya ama diğer maçta 0-0 yazmak büyük cesaret ve ordan da 3 puan kapmak fena olmadı @Tolstoyevski @xdragxx @bazingaAyarsız @Dosi , mıknatıs gibi yine puanları topluyor.
Zeynep moddan moda giriyor.Şimdi de Curry modu...