Adam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yok Ersun hocam 5'de 0 başlasa bi sövmedikleri kalmıştıHocam hala bu adamın medyada inanılmaz bir gücü var Erol Bulut kötü gidince bunun ismi gündeme gelmişti tekrar. Allah korumuş sizi
Adam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yok Ersun hocam 5'de 0 başlasa bi sövmedikleri kalmıştıHocam hala bu adamın medyada inanılmaz bir gücü var Erol Bulut kötü gidince bunun ismi gündeme gelmişti tekrar. Allah korumuş sizi
Ahahahhaha Hocam 10-11 sezonunu örnek gösteriyorlar da o sezon şampiyon olmanızı sağlayan kişi Alex'ti Adam insanüstü bir peformans gösteriyordu Aykut yatsın kalksın Alex'e dua etsin benceAdam 5'de 0 başladı 1 tane eleştiri yok Ersun hocam 5'de 0 başlasa bi sövmedikleri kalmıştı
Tek başına aldığı 5 maç sayarım Alex'inAhahahhaha Hocam 10-11 sezonunu örnek gösteriyorlar da o sezon şampiyon olmanızı sağlayan kişi Alex'ti Adam insanüstü bir peformans gösteriyordu Aykut yatsın kalksın Alex'e dua etsin bence
Bir tanesi Arena'da bizi yendiğiniz maç.. UnutmuyorumTek başına aldığı 5 maç sayarım Alex'in
Erol da bundan beter bize kurtuluş yok
Erol Aykut'tan kötü hocam Şu elindeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde kullanıyorBir tanesi Arena'da bizi yendiğiniz maç.. Unutmuyorum
Erol bu Aykut'a elenmeyi başardı ya pes doğrusu Kendini sabote etse anca bu kadar olurdu
Valla hocam ben kendi adıma memnunum bu performanstan Ben Fener'in ezici bir puan farkıyla şampiyon olacağını düşünüyordum sezon başında ne yalan söyleyeyim Her mevkide 150 tane oyuncunuz olmasına rağmen bu takımın kendi evinde dahi oyunu domine edememesi net hoca başarısızlığıdır Tıpkı geçen sezon her mevkide yıldız isim olmasına rağmen ligin ilk yarısı kaleye bile gidemeyen bir takım yaratan Terim gibi.Erol Aykut'tan kötü hocam Şu elindeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde kullanıyor
Tüm dualar o yönde@Dosi sıra sende bu kez de 3 puanı sen alırsın inşallah.
Yeni uyandım ve kicktipp'i yapmadığım aklıma geldi. 59 geçe hemen 1 tahmin fırlattım. Acaba 1-1 mi yapsaydım dedim ama artık editleme süreside bitmişti.
Bakalım son dakika yetişmek puan getirecek mi
Hadi inşallah tabi sen de yararlanırsın. Ben son dakika yapmıştım ve ilk kez kaçırıyordum tahminimi@Dosi sıra sende bu kez de 3 puanı sen alırsın inşallah.
3-2 oldu o da yattı.Paşa 3-1 yapmış, @12.Adam hariç kimse puan alamıyor yani sıkıntı yok gibi, @12.Adam da tetikte bekliyordur tek başına.
Ekli dosyayı görüntüle 99584
Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.3-2 oldu o da yattı.
Bence 3-1'den 4-3'e çevirmesi süper bir olay olurdu. Lige arada böyle renkler gerek.Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.
biz puan alamiyorsak kimse almasin3-2 oldu o da yattı.
3-2 oldu o da yattı.
Zor ama keşke deplasman bir gol daha atsa ama sonlara doğru atsın ki bir gol daha atmasın ondan sonra, kardeş kardeş birer puan alsınlar maksat onların kardeşliği ezeli rekabet ebedi dostluk sonuçta.
Maç bitmeden neden paylaştın? Büyüyü bozdun işte. 😡 😡Bence 3-1'den 4-3'e çevirmesi süper bir olay olurdu. Lige arada böyle renkler gerek.
İntikam aldım, 6-7 hafta önce de sen aynısını yapmıştım ve patlamıştım son dakikada su unutur biz unutmayız...Maç bitmeden neden paylaştın? Büyüyü bozdun işte. 😡 😡
Hiç hatırlamıyorum...İntikam aldım, 6-7 hafta önce de sen aynısını yapmıştım ve patlamıştım son dakikada su unutur biz unutmayız...
Ama bunu unutmazsın mesela, bizimkisi de aynı hesap.Hiç hatırlamıyorum...