Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 25.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zamanki gibi yine unuttum ve beni yakacak tahminim bile yok.

Verdiğim sözü yine tutamadım.
@Dosi
aslında bende unutubiliridim ilk kez. Maç zamanı yapmayı planlıyordum ama sonra açıkken bu ilk maçın eskl skoruna bakıp yazdım, diğerlerinı sallayıp sonra değiştiririm dedim. Bu skor bile tatmin etmemisti ve maçı yarın sanıp kontrol etmedim. isabet olmuş

Reactions: slhttnmtl
Ben genel olarak 1. olduğum haftadan sonraki skorumdan hiç memnun değildim ama 3. olmuştum sanırım.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Tüh 0-0 diye kaydettiğim skoru editlemeyi unuttum

Neyse kısmet artık
Umarım berabere biter de puan alırsın ama birer gol atsınlar onlar birer golle bir puan sen de birer golle bir puan alıp olaysız bir şekilde dağılmış olursunuz.

Reactions: Dosi
İkisinden toplam 200 puan falan kazansaydık bir şansım olabilirdi, 4+4 az olmuş sonuçta 40 hafta öncesinden şampiyonu tahmin etmiş oluyoruz.
Kicktipp'e yakışmadı...

İkisinden toplam 200 puan falan kazansaydık bir şansım olabilirdi, 4+4 az olmuş sonuçta 40 hafta öncesinden şampiyonu tahmin etmiş oluyoruz.
Kicktipp'e yakışmadı...
Sanki kupayı sen alacaksın...
Ayrıca 200 puan seni kesmez.Biraz daha bol sıfırlısı olanı yok mu?

------

@Dosi sanırım 3 puanla kapatıcaz maçı.
Bu işler belli olmaz.Son dakikaya Kayseri çakar, hevesin kaçar.Geçen hafta Alanya yüzünden Kicktipp'ten bir alacağım var.

Reactions: Sherlock
Sanki kupayı sen alacaksın...
Ayrıca 200 puan seni kesmez.Biraz daha bol sıfırlısı olanı yok mu?
Doğru diyorsun, haftalar geçtikçe fark açılıyor.

Bu arada artık Aykut hocamızı tutma vaktim gelmiş, vaziyete bak yok etmiş herkesi... Bu hafta kendisini tutuyorum, seninleyiz hocam... @xdragxx

"Kicktipp'in ilk kuralı: Kicktipp hakkında konuşmak yok..."

Reactions: xdragxx and 12.Adam
Haftaya kötü başlayacaz 1 gol gelmezse
Ankaragücü 10 kişi umudumuz var bakalım...

Ciddi bu şekilde bekliyoruz golü
Maçı arka planda açık şekilde dinlemekteyim.Safari'nin en sevdiğim faydası... Mücadelede yaklaşık 5 dk önce serbest vuruş Ev sahibi oluşan karsmbolde kaleciden dönen topu sağdaki müsait oyuncuya veremedi.

Reactions: xdragxx
@Dosi sanırım 3 puanla kapatıcaz maçı.
Senin yüzünden tam 1 saat 10 dakika stres yaptım 😡 maç sanki bitmeye bir kaç dakika kalmış gibi yazmıştın.

0-0 çok büyük bir riskti ve çok erken 10 kişi kalınan bir takıma rağmen 3 puanı aldım. Beklemiyordum. En iyisi geçen yazdığım tüm skorlara hiç dokunmamak. Tamami ile şans meselesi.
Nekadar puan alırsam alayım yine yerimde sayıyorum gibi. Kısmet. Aslında puan almasam daha iyi olur. Ben heyecan yapıyorum 😏

Risk de neymiş, bunlar @Dosi ye yabancı olan şeyler .

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...