Seninle birlikte ben de yandım ben de...Sumudica yaktı bizi...
------
Bereket versin güzel bir başlangıç yaptın cidden haftaya..
Nazar boncuğundan çok balığı andırıyor.harika oldu
Seninle birlikte ben de yandım ben de...Sumudica yaktı bizi...
Bereket versin güzel bir başlangıç yaptın cidden haftaya..
Nazar boncuğundan çok balığı andırıyor.harika oldu
aslında bende unutubiliridim ilk kez. Maç zamanı yapmayı planlıyordum ama sonra açıkken bu ilk maçın eskl skoruna bakıp yazdım, diğerlerinı sallayıp sonra değiştiririm dedim. Bu skor bile tatmin etmemisti ve maçı yarın sanıp kontrol etmedim. isabet olmuşHer zamanki gibi yine unuttum ve beni yakacak tahminim bile yok.
Verdiğim sözü yine tutamadım.@Dosi
Ben genel olarak 1. olduğum haftadan sonraki skorumdan hiç memnun değildim ama 3. olmuştum sanırım.aslında bende unutubiliridim ilk kez. Maç zamanı yapmayı planlıyordum ama sonra açıkken bu ilk maçın eskl skoruna bakıp yazdım, diğerlerinı sallayıp sonra değiştiririm dedim. Bu skor bile tatmin etmemisti ve maçı yarın sanıp kontrol etmedim. isabet olmuş
Umarım berabere biter de puan alırsın ama birer gol atsınlar onlar birer golle bir puan sen de birer golle bir puan alıp olaysız bir şekilde dağılmış olursunuz.Tüh 0-0 diye kaydettiğim skoru editlemeyi unuttum
Neyse kısmet artık
İkisinden toplam 200 puan falan kazansaydık bir şansım olabilirdi, 4+4 az olmuş sonuçta 40 hafta öncesinden şampiyonu tahmin etmiş oluyoruz.Score: Sezon sonu en çok gol atan takım ( 4 puan)
TuC: Sezon sonu şampiyon olan takım (4 puan)
Sezonun en başında yapılan ve kapanmış olan bonus sorularını hatırlatma paylaşımıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 99080
Sanki kupayı sen alacaksın...İkisinden toplam 200 puan falan kazansaydık bir şansım olabilirdi, 4+4 az olmuş sonuçta 40 hafta öncesinden şampiyonu tahmin etmiş oluyoruz.Kicktipp'e yakışmadı...
Bu işler belli olmaz.Son dakikaya Kayseri çakar, hevesin kaçar.Geçen hafta Alanya yüzünden Kicktipp'ten bir alacağım var.@Dosi sanırım 3 puanla kapatıcaz maçı.
ben bakmiyorum spoi verme ve gitti ozaman puan@Dosi sanırım 3 puanla kapatıcaz maçı.
Doğru diyorsun, haftalar geçtikçe fark açılıyor.Sanki kupayı sen alacaksın...Ayrıca 200 puan seni kesmez.Biraz daha bol sıfırlısı olanı yok mu?
Efferin yoldaşım keleş, bir bildirimi bertaraf ettin.Sıra diğerlerinde...Doğru diyorsun, haftalar geçtikçe fark açılıyor.
Bu arada artık Aykut hocamızı tutma vaktim gelmiş, vaziyete bak yok etmiş herkesi... Bu hafta kendisini tutuyorum, seninleyiz hocam... @xdragxx
"Kicktipp'in ilk kuralı: Kicktipp hakkında konuşmak yok..."
Ekli dosyayı görüntüle 99172
Haftaya kötü başlayacaz 1 gol gelmezseDoğru diyorsun, haftalar geçtikçe fark açılıyor.
Bu arada artık Aykut hocamızı tutma vaktim gelmiş, vaziyete bak yok etmiş herkesi... Bu hafta kendisini tutuyorum, seninleyiz hocam... @xdragxx
"Kicktipp'in ilk kuralı: Kicktipp hakkında konuşmak yok..."
Ekli dosyayı görüntüle 99172
Hocam anlık modumuz...Haftaya kötü başlayacaz 1 gol gelmezseAnkaragücü 10 kişi umudumuz var bakalım...
Ciddi bu şekilde bekliyoruz golü
Maçı arka planda açık şekilde dinlemekteyim.Safari'nin en sevdiğim faydası... Mücadelede yaklaşık 5 dk önce serbest vuruş Ev sahibi oluşan karsmbolde kaleciden dönen topu sağdaki müsait oyuncuya veremedi.Ciddi bu şekilde bekliyoruz golü
Senin yüzünden tam 1 saat 10 dakika stres yaptım 😡 maç sanki bitmeye bir kaç dakika kalmış gibi yazmıştın.@Dosi sanırım 3 puanla kapatıcaz maçı.
Risk de neymiş, bunlar @Dosi ye yabancı olan şeyler .Senin yüzünden tam 1 saat 10 dakika stres yaptım 😡 maç sanki bitmeye bir kaç dakika kalmış gibi yazmıştın.
0-0 çok büyük bir riskti ve çok erken 10 kişi kalınan bir takıma rağmen 3 puanı aldım. Beklemiyordum. En iyisi geçen yazdığım tüm skorlara hiç dokunmamak. Tamami ile şans meselesi.
Nekadar puan alırsam alayım yine yerimde sayıyorum gibi. Kısmet. Aslında puan almasam daha iyi olur. Ben heyecan yapıyorum 😏
zoru severim (sevmem aslinda ama o beni severRisk de neymiş, bunlar @Dosi ye yabancı olan şeyler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?