Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 24.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan puan alan herkes 1 puan almış. Çok şaşırtıcı.

Ne güzel 3-1 bitecekti, 2 puan kapacaktık son dakikada ne gerek varsa 4.golü atmaya çok ayıp.

@Dosi

Yoldaşım çok haklı.Ne gerek var atmaya madem attın, bir tane de yiyivereydin.

Berbat gidiyorum. Benim için yarış bitti artık.
İlk 10 da tutunayım yeter. Zirveler ve etiket sizin olsun

Reactions: xdragxx
Böyle devam et bende ters tepmiyor totemlerin
Bırak da ben şampiyon olayım işte Fenerli birisi şampi olsun istemez misin?
valla artik totem falan biraktim emin olabilirsin. 2 haftadir reelde ters gidiyor bazi seyler ve kicktipede yansiyor nedense :S
kendimden baska kimsenin sampiyon olmasina sevinmem (eger bende zirve hattindaysam)
pompy haric. kim zirvede yer alsa hafiften gicik kapiyorum
hele bide havalaniyorsa millet

ha ben zaten ilk 10 da bile olmasam veya artik hic bir iddiam erkenden olmazsa iste ozaman farketmez kazanan

Vay be yazdım bunu

En mütevazi lider benim bence ne abartımı gördün?

Reactions: Dosi
Reactions: MEnes and xdragxx
aynen, ben zirve olunca hic hava atmiyorum. @MEnes gibi 'zirvdeyim, siz nerdesiniz' veya @xdragxx gibi 'zirve benim isim' gibi havali laflar kullanmiyorum

------

gecen haftalarda gördum
Liderle aramda 15 puan fark varken de şampiyon olacağız diyordum bu hava atmak değil inanmışlık aslında...
------

Benim 3 puan gitmesi bir yana etrafımdaki herkes bir anda 2 veya 3 puan kazandı. Daha önce de çok yaktı ama en çok içimi acıtan bu oldu belki de.
Orası öyle derbilerde 3 puan alanın aslında 6 puan alması mantığı gibi

Reactions: Dosi
Benim 3 puan gitmesi bir yana etrafımdaki herkes bir anda 2 veya 3 puan kazandı. Daha önce de çok yaktı ama en çok içimi acıtan bu oldu belki de.
bu hafta beni de gececeksin sevin. önce hasanca, menes sonra dosi
------

Liderle aramda 15 puan fark varken de şampiyon olacağız diyordum bu hava atmak değil inanmışlık aslında...
------

Orası öyle derbilerde 3 puan alanın aslında 6 puan alması mantığı gibi
hayir bi baska oldu söylemlerin. neyse ben artik saldim. size iyi yarismalar (kötü giderken kicktippi birakacagim diyen sen bu mesaja domatez firlatmamali
)

Reactions: xdragxx and bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...