Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 23.Hafta (Hafta İçi Maçları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güldük eğlendik keyif aldık ama buraya kadarmış. Bu saatten sonra ilk 10'da kalabilmek için uğraş vereceğim. Çok zor ama haftalık hedefim 7 puanı görebilmek hiç değilse. Önümüzdeki senelere bakacağız artık, bana geçmiş olsun...

Ah be Erzurumspor, keşke gol atsaydın. Ben ve ilk 6da olanlar çok farklı yazmıştık😏

Neyse, en azından fark kapatan olmadı

Böyle biterse diyince heyecanlandım daha maç yeni başlamış neredeyse 0-0 olmasından doğal şey yok.
İkinci yarı ama Kayseri gol atmış
sanada bana da yar olmadı
işte enerjim ile yoluna taş koymayı bu şekilde yapacağım

Alanya gol atarsa 3 puanı @xdragxx , böyle biterse @hasanca 3 puan alacak. İşim çok şuan

Reactions: 12.Adam
@Dosi artık nasıl şeyler yapıyorsa inanılmaz bir hafta oluyor. 6 maçın 5 tanesinde skor tahminimi tutturmama sadece 1 gol engel oldu. (Ya eksik ya fazla) Tek istisnası 2 golle kaçan Kayseri - Alanya maçı oldu.

Averaj puanımla maçlardan aldığım puan düşmüş.

@Dosi artık nasıl şeyler yapıyorsa inanılmaz bir hafta oluyor. 6 maçın 5 tanesinde skor tahminimi tutturmama sadece 1 gol engel oldu. (Ya eksik ya fazla) Tek istisnası 2 golle kaçan Kayseri - Alanya maçı oldu.
Bugün anladığım şey, bir maçta anca bir kişiye odaklanabiliyorum. Seni az çok etkisiz hale getirdim ama @xdragxx yetişti yine bana

Yalnız bu hafta puan almada farkımız sadece 2 maalesef. Unutma ardaki fark 5 olmazsa sana bilenmeye devam edeceğim

Reactions: xdragxx and bazinga
Konyaspor bir gol at. 0-0 kötü olur. @MEnes 3 puan aldığı an yine ensemizde olacak...

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hayır, atmasın...
Konyaspor atarsa @xdragxx 3 puan alıyormuş. Niye diss attı 😱 0-0 olsa MEnes, 1-0 kazansa xdragxx ve bazinga 3 puan alıyor. En iyisi Konyaspor 1-0 yenilsin

Çok kafam karıştı, konsantre olamıyorum
@Tolstoyevski
------

Her anlamda bu hafta kaybeden benim

Skor ne olursa olsun birileri kâr edecek
------

Ah be Gençlerbirliği, keşke gol atsaydın

Son düzenleme:
Çok şükür son 2 maçtan avantajlı çıkarak zirve yarışından kopmadık, takibi sürdürdük.

Akşam üzeri yapmış olduğum bir hamle beklediğim gibi uğur getirdi
O yüzden o kadar ısrarla şey etmiştim olmamış atma şimdi

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben nazar oldum

Neyse, buraya kadar gelmekte güzel. Size iyi kapışmalar. Artık bırakıyorum ciddiye almayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...