Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 21.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yapan yapmayan belli de birini uyarınca hepsini uyarayım dedim. @The_Erinch abim için iyi olmuş

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ya yapan yapmayan belli de birini uyarınca hepsini uyarayım dedim. @The_Erinch abim için iyi olmuş
Yok sen uyar bişey demiyorum
biz de zaten eğer konu 2 gün öncesindeyse gününde yine etiket yapıyoruz ama hafta başlayınca artık gerek kalmıyor. Konu habire uplanıyor sonuçta 😊

Reactions: Gerekli24
Maç 2-0 bitti diye umudu kesmiştim, müthiş haber oldu.
2-0 olduğunu gördüğüm an tam tersi ben umutlandım
tam gol dilenme kıvamına gelmişti maç ve istediğim oldu

Hafta nasıl geçer bilmiyorum ama en az 3 puanı ilk maçtan garanti etmek harika oldu

İlk 20 haftalık antrenmanı an itibariyle bitirmiş bulunuyoruz ve oyuna asıl şimdi başlıyorum...

------

İlk hamlemizi yaptık ve “kurban totemi”ni bu üzerimizdeki kara uğursuzluğun kırılması adına yürürlüğe koyduk... Azdan az, çoktan çok gider...

Son düzenleme:
Önemli olan sezon sonu o yüzden yorum yok.
Tecrübeli ve bilgiliyiz 13-15 puan farklardan buraya geldik hedefimiz buralarda kalıcı olup sezon sonunda hak ettiğimiz şampiyonluğu almak.

Hiç sorma yaaa...iyiki hatırlattı Harun yahu.
Neyse gene 5 haftalık yaptım

Reactions: Dosi and Gerekli24
@slhttnmtl bir tek ikimiz puan aldık ve aldığımız puan 3

Ben maç öncesi kontrol ettim, acaba değiştirsem mi dedim. Sonra 2 takımında son 2 maçına bakıp en iyisi 1-1 kalmaya devam etsin dedim ve 2de 2 oldu

Ben maç öncesi kontrol ettim, acaba değiştirsem mi dedim. Sonra 2 takımında son 2 maçına bakıp en iyisi 1-1 kalmaya devam etsin dedim ve 2de 2 oldu
Ben kararsız kaldım ya 2-1 ya 1-1 yazacaktım. Geçen hafta beni kurtaran skora ihanet edip 2-1 yazdım sonuç bu oldu.

Reactions: Dosi

Oh oh oh demek özenince de yüksek puanlar geliyormuş. Tebrikler ikimize.

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...