Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 19.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam 4 sıra geriledim ve iyice lige havlu attım haftanın tek kaybeden ismi oldum adeta ve moralim bozuldu... Teselli edenimiz de yok vah ki ne vah Galatasaray gibi iyi düştük bir düşünce.
Üzülecek bir şey yok fark az ama evet haftanın kaybedeni olmuşsun.

Bu hafta ilaç gibi 10 puan geldi. Bu geceden 4 puan kopardık. Kaç haftadır rezalet gidiyordum ve bu hafta iki kere son dakika golü bana yaradı ilk defa.

Son dakika golü sana da yaramış aslında biraz hafifletir.

Muhteşem bir hafta olacaktı ki iki maçta da son goller yıktı. :( Yine de çok iyi bir teselli oldu. Üst sıralardan tamamen koptum gözüyle bakıyordum, iyi toparlandık çok şükür. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam
Şuraya bak az daha zorlasam eksi puan alacakmışım. :D

19.hafta sonuçları belli oldu...

@bazinga 13 puanla haftanın zirvesinde yer aldı ve zirve yarışına tekrardan ortak oldu.
@Dosi 4 sıra birden yükselerek haftanın en kazançlı ismi oldu ve zirve hattında 2.sıraya kadar yükseldi.
@MEnes haftayı sadece 4 puanla tamamlasa da halen zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

İşte 19.hafta sonucu oluşan puan tablosu:

Ekran görüntüsü 2021-01-18 221043.jpg

@bazinga 13 puanla haftanın zirvesinde yer aldı ve zirve yarışına tekrardan ortak oldu.
@Dosi 4 sıra birden yükselerek haftanın en kazançlı ismi oldu ve zirve hattında 2.sıraya kadar yükseldi.
@MEnes haftayı sadece 4 puanla tamamlasa da halen zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 98144
İkinci sırada olduğumu şimdi farkettim 😱 :Z

Ekli dosyayı görüntüle 98144
Arkamdakileri göremiyorum, bana ne zaman yetişeceksiniz... :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...