6-0 bilmem imkansız sadece 1 puandan oldum herkes de bir aldıTotemin için yaktın kendini ve 4, 0 puandan daha iyi
6-0 bilmem imkansız sadece 1 puandan oldum herkes de bir aldıTotemin için yaktın kendini ve 4, 0 puandan daha iyi
Ben ardıma bakmadan devam edeceğimden bahsettim, seni çağırdığımı düşünebilirsin ancak yanlış anlamış da olabilirsin...Bir gece ansızın gelebilirim.Bu kadar yürekten çağırma beni...
Çok tehlike arz ediyorum, evet...Senden korkulurrrrrrrrrrrrr...
bende 2 puan almış oldumMaşallah her hafta biri geçiyor beni. Haftaya da @hayret bi şey geçer artık
Beni yakan Sivas oldu 2-2 demiştim başta onaylamadan önce çok fazla beraberlik yazdığımı fark ettiğim Malatya 2-1 yener dedim21.hafta sonuçları belli oldu. Haftanın birincisi yine, yeni ve yeniden @12.Adam oldu ve böylelikle averaj puanını 4.00'a çıkarak çok önemli bir averaj avantajına sahip oldu. @12.Adam 'ın liderliğe doğru yürüyüşü adım adım devam ediyor.
Liderlik tablosunda ise @MEnes haftanın son maçı olan FB-Alanyaspor maçından aldığı 3 puan sayesinde farkı açmaya başladı.
Haftanın "altın tahmini" ise 4-3'lük Konyaspor-GS maçını doğru tahmin eden @pompy'den geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 97692
19a düştüm aboww21.hafta sonuçları belli oldu. Haftanın birincisi yine, yeni ve yeniden @12.Adam oldu ve böylelikle averaj puanını 4.00'a çıkarak çok önemli bir averaj avantajına sahip oldu. @12.Adam 'ın liderliğe doğru yürüyüşü adım adım devam ediyor.
Liderlik tablosunda ise @MEnes haftanın son maçı olan FB-Alanyaspor maçından aldığı 3 puan sayesinde farkı açmaya başladı.
Haftanın "altın tahmini" ise 4-3'lük Konyaspor-GS maçını doğru tahmin eden @pompy'den geldi.
10-15 aralığı sürekli değişecek gibi duruyorMaşallah her hafta biri geçiyor beni. Haftaya da @hayret bi şey geçer artık
İlerliyorum, ardıma bakmadan...21.hafta sonuçları belli oldu. Haftanın birincisi yine, yeni ve yeniden @12.Adam oldu ve böylelikle averaj puanını 4.00'a çıkarak çok önemli bir averaj avantajına sahip oldu. @12.Adam 'ın liderliğe doğru yürüyüşü adım adım devam ediyor.
Dip dalgası nedir? Bilir misin?İlerliyorum, ardıma bakmadan...
Ben ardımdan gelen dalgalarla ve hareketlenmelerle ilgilenmiyorum... Gaza bastım ve ayağımı gazdan çekmeyeceğim...Dip dalgası nedir? Bilir misin?
Tamam geçerim önüne ne kadar dert ettin ya.@mesmeso61 Birader gene burnumun dibindesin..az geri çekul daaa
Ben de nitroyu açtım var mı ötesi....Ben ardımdan gelen dalgalarla ve hareketlenmelerle ilgilenmiyorum... Gaza bastım ve ayağımı gazdan çekmeyeceğim...