- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Ben de 3 puan ile kapattım 😏İlk maç 3 puan olmasa şu an 0dım.
Ben de 3 puan ile kapattım 😏İlk maç 3 puan olmasa şu an 0dım.
Haftanın sonuçları belli oldu. @bazinga son zamanlardaki şansızlığını kırıp bu haftayı zirve ile kapattı ve zirve yarışına yeniden dahil oldu.
@Tolstoyevski de bu haftayı iyi kapatarak @MEnes 'in zirve sevincini çok çabuk kursağında bıraktı.
@Dosi haftayı kötü kapatsada ilk 5 içerisinde kalmayı başardı.
@xdragxx 100 puanı aşan bir diğer isim olurken @12.Adam 99 puanda kalarak 100 puan hayalini bir sonraki haftaya erteledi
Ekli dosyayı görüntüle 97262
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
Sayın Gs'li dostum adamlığı.. @SherlockYine destekle onu
Bu arada sen gerçekten @Maskeli Fedai için bilerek tahmin yapmıyorsun galibagit şimdiden yap işte. Etkinlik bitince enleri seçeceğim. En düzensizi sensin
Sen iyisin o konudaSayın Gs'li dostum adamlığı.. @Sherlock
Lig çok uzun ve üst sıradakiler farkı iyice açtıSen iyisin o konuda
Yalnız üst üste olması bana yaramadı. Kötü gidiyorum
Yeni hafta tahminlerimi 1 Ocak'ta yapacağım. uğurlu gelsin 2021
İşte sizde kendi aranızda kapışın. Son güne kadar tahminleri yollaLig çok uzun ve üst sıradakiler farkı iyice açtıİnsanın tahmin yapası gelmiyor..
Geçen haftaki uçuşuma göre bu hafta performansım biraz kötü. Umarım haftsya düzeltirim.Haftanın sonuçları belli oldu. @bazinga son zamanlardaki şansızlığını kırıp bu haftayı zirve ile kapattı ve zirve yarışına yeniden dahil oldu.
@Tolstoyevski de bu haftayı iyi kapatarak @MEnes 'in zirve sevincini çok çabuk kursağında bıraktı.
@Dosi haftayı kötü kapatsada ilk 5 içerisinde kalmayı başardı.
@xdragxx 100 puanı aşan bir diğer isim olurken @12.Adam 99 puanda kalarak 100 puan hayalini bir sonraki haftaya erteledi
Ekli dosyayı görüntüle 97262
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
Ben nasılım iki skor arasında kalmıştımİşte sizde kendi aranızda kapışın. Son güne kadar tahminleri yolla
Ben son kısımda olsa, sonuncu olmamak için, ortalarda olsam ilk 10 için kapışırım
İyi gidiyorsun. En başından olsaydın şimdi üstlerdeydinBen nasılım iki skor arasında kalmıştım
6-0 2-2 2-2 yi seçtim 5-4 Gençlerbirliği alır diyecektim 1-1 biter dedim Rüyamda gördüğüm skor nerdeyse çıkıyormuş @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
bilemedim pek tarzım değil @Tolstoyevski rica edince kıramadımİyi gidiyorsun. En başından olsaydın şimdi üstlerdeydin
Tahminleri oldukça sıradaşı istihareye yatıyor olabilir.İyi gidiyorsun. En başından olsaydın şimdi üstlerdeydin
@Tolstoyevski uyardım ben tahminde bulunduğum maçlar olaylı olur dedim @12.AdamTahminleri oldukça sıradaşı istihareye yatıyor olabilir.
Çift etiket yapmana gerek yok.Alıntılaman kafi.Hangi maç olaylı biter demiştin?@Tolstoyevski uyardım ben tahminde bulunduğum maçlar olaylı olur dedim @12.Adam
Tahminde bulunduğum maçlar Kayseri-gençler birliği Beşiktaş-SivassporÇift etiket yapmana gerek yok.Alıntılaman kafi.Hangi maç olaylı biter demiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?