Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 15.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftanın sonuçları belli oldu. @bazinga son zamanlardaki şansızlığını kırıp bu haftayı zirve ile kapattı ve zirve yarışına yeniden dahil oldu.
@Tolstoyevski de bu haftayı iyi kapatarak @MEnes 'in zirve sevincini çok çabuk kursağında bıraktı.
@Dosi haftayı kötü kapatsada ilk 5 içerisinde kalmayı başardı.
@xdragxx 100 puanı aşan bir diğer isim olurken @12.Adam 99 puanda kalarak 100 puan hayalini bir sonraki haftaya erteledi

Ekli dosyayı görüntüle 97262
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
bazinga GIF

Haftanın sonuçları belli oldu. @bazinga son zamanlardaki şansızlığını kırıp bu haftayı zirve ile kapattı ve zirve yarışına yeniden dahil oldu.
@Tolstoyevski de bu haftayı iyi kapatarak @MEnes 'in zirve sevincini çok çabuk kursağında bıraktı.
@Dosi haftayı kötü kapatsada ilk 5 içerisinde kalmayı başardı.
@xdragxx 100 puanı aşan bir diğer isim olurken @12.Adam 99 puanda kalarak 100 puan hayalini bir sonraki haftaya erteledi

Ekli dosyayı görüntüle 97262
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @pompy @hasanca
Geçen haftaki uçuşuma göre bu hafta performansım biraz kötü. Umarım haftsya düzeltirim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İşte sizde kendi aranızda kapışın. Son güne kadar tahminleri yolla :Z
Ben son kısımda olsa, sonuncu olmamak için, ortalarda olsam ilk 10 için kapışırım :A
Ben nasılım iki skor arasında kalmıştım
6-0 2-2 2-2 yi seçtim 5-4 Gençlerbirliği alır diyecektim 1-1 biter dedim Rüyamda gördüğüm skor nerdeyse çıkıyormuş @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...